Захоплюється футболом і риболовлею: волинян закликають привітати сина бійця АТО

Захоплюється футболом і риболовлею: волинян закликають привітати сина бійця АТО
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

На початку літа свій 14-ий День народження святкує Микола Ричко. Він є сином захисника України Миколи Ричка, котрий був капітаном міліції і брав безпосередню участь в АТО на території Луганської і Донецької областей. Батько хлопця фактично залишив своє здоров’я на війні (де й отримав смертельну недугу) та помер від раку невдовзі після демобілізації. Напівсиротами залишилися троє дітей.
Юнак навчається у 8-му класі. Здобуває нові знання із перемінним успіхом. Найбільше зацікавлення у Миколи викликають заняття з англійської мови та історії, у тому числі - й історії України, так як росте хлопець патріотом своєї Вітчизни і любить її щирою синівською любов’ю.

Увесь свій вільний час Микола присвячує спорту, оскільки наслідує здоровий спосіб життя з шести років. А захопленням усього свого життя юнак вважає футбол і у майбутньому мріє стати якщо не футболістом, то, принаймні, тренером. А зараз марить зустріччю із відомим захисником мадридського «Реалу» Серхіо Рамосом. Хлопцю разом з братом Назаром пощастило відвідати матчі Ліги Чемпіонів і стати частиною єдиної родини вболівальників у фанзоні.

Та, попри дорослі і цілком серйозні наміри щодо футболу, Микола залишається у душі дитиною. Так само щиро захоплюється супер-героями із відомих американських фільмів.

А ще Микола дуже любить собак, каже: «Вони милі, за песиками хочеться доглядати та прогулюватися разом з ними». Одним із найяскравіших спогадів дитинства є поїздка з татом до Карасинського озера на риболовлю. Згодом вони варили юшку із упійманої риби та годували нею бродячих псів. А коли уже поверталися до автобуса, то ці собаки проводжали їх до самої зупинки.

Із величезним захватом ділиться хлопчина своїми враженнями від перших подорожей за кордон. Миколі пощастило двічі відвідати Польщу (у 2015 та 2017 роках), відпочити на морі у Болгарії та побачити на власні очі неймовірну красу столиці Чеської республіки. Найбільше запам’ятався йому зоопарк у Празі. Але в сміливих мріях юнака – подорож до Норвегії та Іспанії, які колись обов’язково будуть втіленні у життя.

Щодо своїх авторитетів, то Микола вважає, що такими може бути уся його сім’я - мама Ніна, брат Назар та сестра Емілія. Брат частенько йому допомагає, а сестричка подає приклад впевненості в собі та наполегливості. Ну а свою матусю, Ніну, Микола приймає за справжню подругу: вони спільно обговорюють новини футболу, читають разом книги, прибирають у гаражі, ходять до магазину та чистять картоплю. Мама наголосила, що Микола немає велосипеда та постійно потребує нового взуття (так як у футболістів кросівки та кеди дуже швидко зношуються). Але основними потребами родини є ремонт даху та Миколиної кімнати, оскільки жінці самотужки усе це зробити нереально.

Насамкінець додамо, що Микола мріє жити у країні, де діють правила одні для всіх – «Одна мова, одна церква, одне військо», і не процвітає корупція - «Не красти нікому, ні в кого, і у себе також». Юнак щиро вдячний людям, які в сірі будні уміють осяяти та зігріти душу - друзям з Польщі та волонтерам багатьох проектів.

Інформація для благодійників: Ричко Микола - День народження святкує 4 червня. м. Луцьк.
Зріст: 176; Розмір одягу: М; Розмір взуття: 44.
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Захоплюється футболом і риболовлею: волинян закликають привітати сина бійця АТО
04 червень, 2018, 17:13