Вибори на Волині: за регіонала проголосувало у 6 разів більше, ніж за опозиціонера

Вибори на Волині: за регіонала проголосувало у 6 разів більше, ніж за опозиціонера
За даними паралельного підрахунку голосів, який проводила політична партія «Фронт Змін» на виборах у Турійському районі, за кандидата від Партії регіонів Романа Микитюка проголосувало 80,4 % виборців, а за кандидата від «Фронту Змін» Валерія Міщука – 14,9 % виборців, які прийшли на дільницю.

Результати паралельного підрахунку голосів повідомив голова Волинської обласної орагнізації «Фронту Змін» Олександр Пиза.

Всього, згідно з даними паралельного підрахунку, у виборчому окрузі № 29, що у Турійському районі, проголосувало 6 тисяч 776 виборців.

За кандидата від «Фронту Змін», директора луцького підприємства «Метал-Альянс» Валерія Міщука віддали свої голоси 1 тисяча 10 виборців (14,9% від тих, хто проголосував).

За кандидата від Партії регіонів, начальника Ягодинської митниці Романа Микитюка проголосувало 5 тисяч 451 виборець (80,4 %).

Зауважимо, що Валерій Міщук був узгодженим кандидатом від опозиції, якого підтримувало три політичні сили - «Фронт Змін», ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, на іншому волинському окрузі, де відбувалися довибори до Волинської обласної ради – у місті Луцьку – переміг кандидат від ВО «Свобода» Святослав Боруцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це свідчить про те, що не потрібно викидати парашутистів-диверсантів від ФЗ( а диверсію він робить проти опозиції) на непідготовлений округ, я якщо викидати, то підготовлених ))) гроші це не все...
Відповісти
Просто навіть селяни у глухих Волинських селах чудово розуміють що, так званий "Фронт" і "Удар", то ніяка не опозиція, а звичайнісіньке "розводілово" організоване владою. Без ЮВТ опозиція то дитячі забавки.
Відповісти
рыги рулят!
Відповісти
Ні пане "Дєд". Опозиція це не мів. Це реальна дієва сила. Просто у нашої опозиції саме зараз немає справжнього лідера. А біда того, єдиного, котрий був, саме в тому, що на місцях її представляли старі номенклатурщики та партійці з комуняк перефарбованих. А більш продажних створінь годі й шукати. Але час лікує. Думаю і ЮВТ і той хто прийде їй на зміну (звісно не кролик Сєня) зроблять відповідні висновки для себе. А от виборець (так званий "народ") запросто проковтне нового Ющенка в особі Порошенка, і пар вкотре буде випущено у свисток.
Відповісти
кролік сєня-жид...
а з жида апазиція-як з мене балерина
Відповісти
Ві те, мені хоч би й негр, аби вже щось покращувалось.
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: за регіонала проголосувало у 6 разів більше, ніж за опозиціонера
18 лютий, 2013, 10:21