У Рівному закрили 15 порносайтів

У Рівному закрили 15 порносайтів
Рівненські правоохоронці затримали 22-річного чоловіка, який займався розповсюдженням порнографії в інтернеті.

Хлопець завантажував на сайти відеопродукцію з "полуничкою" і брав з клієнтів гроші за її перегляд. Це приносило йому по 3-4 тисячі умовних одиниць щомісяця, пише Gazeta.ua.

"Молодий чоловік спеціально орендував приміщення для свого підпільного бізнесу. Там він обладнав технічний майданчик, щоб розмістити Інтернет-ресурси з протиправним контентом", - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління міліції.

Під час проведення обшуку у помешканні в молодика вилучили 38 системних блоків. Загальна сума цих серверів тягне на 160 тисяч гривень/

Щоб заробити більше грошей, рівнянин створив не один порно-сайт, а одразу 15 - де пропонував клієнтам відео на усі смаки. Користувачі ж розплачувалися із власником не готівкою, а переводили гроші на вказані рахунки. Скільки молодику уже вдалося заробити і як давно він цим зайнявся – поки невідомо.

"Нам все-таки вдалося вирахувати адресу цієї студії та її орендаря. Нині усю його комп'ютерну техніку конфіскували та відправили на дослідження експертам", - додають у відділі боротьби з кіберзлочинністю.

Чоловікові тепер загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і мій синулька постійно на них сидить....
Відповісти