Лучанину в банку дали сувенірні гроші. ВІДЕО

Лучанину в банку дали сувенірні гроші. ВІДЕО
Лучанину Віктору Ярмолюку у касі державного банку "Ощадбанк" у пачці національної валюти “підсунули” сувенірну купюру.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Нова Волинь".

Чоловік розповідає, що місяць тому він хотів зняти депозит в "Ощадбанку". Йому видали пачку, він не перераховував й одразу поїхав до іншого банку. Його касир повідомила, що одна з купюр - сувернірна.

Тож чоловік звернувся до "Ощадбанку". Сувернірну купюру він сфотографував та разом із заявою відправив службі безпеки банку. У фінустанові ж провели службове розслідування, результати якого, запевняють у банку, фактичних даних, які б підверджували отримання у касі сувернірної продукції, не виявили.

Про деталі випадку - у сюжеті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо проаналізувати матеріали ЗМІ на подібну тему, то останнім часом в інформаційному просторі фігурантом сумнівних фінансових операцій, в переважній більшості, значиться Ощадбанк
Відповісти
кожен хто отримує готівку забов"язаний її перерахувати при касиру - якщо цього не зроблено, клієнт може замінити купюру після виходу із устанви, що і відбулось. Наклеп і не більше.
Відповісти
Народна мудрість випробувана часом рахуй гроші нeвідходячи від каси. Всe рeшта від лукавого. А в назву статті нeобхідно добавити зі слів лучанина, так будe корeктно.
Відповісти
Народна мудрість випробована часом - рахуй грлші нeвідходячи від каси, всe рeшта від лукавого. А в назву статті слід добавити зі слів лучанина,так будe корeктно.
Відповісти
Гроші підраховувалися по сумі,але ніхто не міг навіть подумати що фантик буде вкладений всередину пачки.Тим більше,пачку в касі дали перемотану резинкою а не стрічкою,як це вимагає інструкція НБУ.Висновки робіть самі.
Відповісти
Зі мною також трапитися неприємний інцидент в Ощадбанк. Того року платила за кредит кредита терміналі і термінал не видав чек і гроші забрав і ніякої інформації про здійснено мною операцію не було. Добре, що операцію я здійснювала під наглядом працівника банк і мені видали чек через деякий час, однак працівники сказали: "йди, ми подзвонимо ". Звісно я нікуди не пішла і чекала приходу начальника відділу, якого не було на місці. Стараюсь не мати справу з банк "Ощадбанк".
А коли знімаю грошовий переказ, то кожного разу змушують оформляти страховку, яка непередбачена. Звісно я її не оформляю, так як вони не вправі вимагати це.
Відповісти
Як Вам могли дати гроші перемотані стрічкою, якщо ви стверджуєте що їх перераховували при Вас? В цьому випадку Ви не праві і дійсно вся інформація базується "із Ваших слів", а перший же позов за наклеп поставить все на свої місця і покаже в інтересах кого ви дієте.
Відповісти
Останні новини
Лучанину в банку дали сувенірні гроші. ВІДЕО
05 червень, 2018, 18:21