Вагітній лучанці не поступилися місцем у маршрутці

Вагітній лучанці не поступилися місцем у маршрутці
Вагітна жінка обурилася байдужістю лучан, які не поступилися їй місцем у маршрутці.

Про це написала Вікторія Мізюк у Facebook-спільноті «Теревені про Луцьк».

«Який «прекрасний» настрій може бути на весь день коли ти їдеш в цю духоту і спеку на восьмому місяці вагітності у маршрутці, звісно ж забитій і НІХТО тобі не уступить місце!!!» - пише лучанка.

Вона зазначає, що стояла поруч з чоловіками, які «сидять і нагло повернули голови в сторону вікна».

«Де Ваша культура і вихованість???» - обурюється жінка.

«Ще одне питання: а якби це була ваша дочка, дружина, сестра чи мама Ви б також в наглу далі сиділи відвернувшись??Люди!та будьте вже нарешті людьми!!!!» - пише вона.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви серйозно? Топове волинське видання пише такі новини???
Відповісти
Та це "нормально",кожен день їзджу в маршрутках,місце не завжди мені знайдеться. Я вже краще постою,як буду нагло демонструвати своє положення))) ,або почекаю іншу маршрутку з вільними місцями.
Відповісти
а може то ожиріння?
Відповісти
Нема чого плодити вишкрибків
Відповісти
Чекаю маршрутку з вільними місцями, не чекаю від інших допомоги, в цьому світі кожен сам по собі. але впринципі місце уступають практично завжди. як хлопці, так і дівчата. і не тільки в маршрутках, але і на пошті, в лікарні. пенсіонери не уступають, їм взагалі всі должні, ще й пхне тебе, щоб сісти на вільне місце.
Відповісти
До речі, я також будучи вагітною, чекала вільну маршрутку, бо якось і не дуже зручно виганяти сидячих з їх місць було . Вагітність -це ж не хвороба. А ще на 8-му місяці якось страшно було їхати в марштрутці, знаючи наших водіів, які дуже "повільно" зупиняються і так само "повільно" рушають. Тому вагітним раджу їздити на таксі, або ходити пішки, якщо не маєте авто!
Відповісти
Я теж не від кого допомоги не чекаю, як уступлять місце, то подякую і сідаю, а ні, то стою, але ніколи не обурювалась по цій причині, люди всякі є, нічого з цим не поробиш, хоча у мене поки 6 міс то здоров'я постояти 10-15 хв є, далі буде видно))) і ще теж помітила таку деталь, що в маршрутках завжди більш привітніші люди і уступають частіше, а в тролейбусі, часне слово, ще ніхто нн уступав, сідала, коли було вільне місце, а за старших вірно підмічено, ще стане над тобою, ніби то і неї живіт, а не в тебе і пхається,"совєцке воспітаніє" що тут скажеш)))
Відповісти
Ця тема піднімається 100 500 разів, але всім байдуже,як завжди. Аналогічна ситуація була і в мене . Одного разу на 8 місяці вагітності я їхала на останнє УЗД, у маршуртці сиділа купа студентів і ніхто не поступився місцем. Всі зробили кам'яні обличчя, ніхто мене не помічав. І в мене не "ступінь ожиріння", в мене добряче було видно животик. Згодом якийсь " придурок",я не боюсь цього мало не збив мене з каляскою на пішохідному переході.
Лучанин, ви кажете:"Топове волинське видання пише такі новини???",та про це не писати , а кричати треба! Ми ж наче в Європу йдемо, а куди нам йти з такою молоддю, яка навіть не поступиться місцем вагітній жінці, не кажучи вже про стареньку бабцю.
P.S. це мова не про всіх, є вихована молодь, але їх приблизно 10%,а решта?де решта?Люди, будьте людьми!!!
Відповісти
Тобі ніхто нічим не зобов'язаний. Не подобається - їдь на таксі.
Відповісти
Федя то ти по собі оцінку зробив ожиріння?????
Відповісти
А все почалось з бабусі, якій молода лучанка місце не уступила! Так і виховуємо суспільство. Спочатку самі не уступаємо, потім дивуємось, що не уступають нам.
Відповісти
майдан скакав за ривнисть та сексуальну толернтнисть це пережиток комунячести Баби живуть у ризних реалиях Майдаунисти кажуть що жинки-тоб то баби теперт мають класти шпали та писяти стоя все феменистки тепер хочть писюна тому луцьк перше мисце де феменизм перемиг.майдан це классно тому стий а то напишуть полишуки донос и пидеш за статею зарда майдауна .хлопци молодци видно европиздизируються скакуни майдауни правильно пидтримуемо та поважаему феминизм класс а мисце вагинтим це комунячи пережитки ми европейци тому терпи
Відповісти
Може вона просто жирненька і вагітності не видно під слоєм сала?
Відповісти
Особисто я перестав поступатись місцех дівчата та жінка (крім вагітних) коли дружина була вагітна, НІКОЛИ жінки не поступались їй місцем, а повертали голови. Чоловіки поступали після мого зауваження! От такі то пироги малята.
Відповісти
Дівчата ви вже оприділіться, ви жінки чи ви сільні і незавісімі?
Відповісти
читаю і дивуюсь який пофігізм
Відповісти
Був свідком казусної ситуації в маршрутці. Старша жіночка поступилась місцем для нібито вагітної дівчини років 25-27 і так наполегливо вимагала, аби та сіла. Насправді ж дівчина не була вагітною, а мала такий собі, ну трішки більшечкий, животик. На наполягання жінки вже усі пасажири дивились і слухали. Дівчина все ж сіла і тихесенько сказала: "Я не вагітна..." І почервоніла. Добряче так почервоніла. Уявіть собі, як їй було незручно! Аж самому неприємно стало. Хоча звісно ж, восьмий місяць з животиком не сплутаєш.
Відповісти
Недають місце гомікі. В армії їм місце.
Відповісти
Читаю коментарі і в шоці. Люди ненавидять людей. Лише зло, жорстокість, невихованість
Відповісти
Дуже дивують особи, які впевненні, що їм хтось щось винен в житті. Це ж треба було їхати в маршрутці озлоблено, але мовчати і нівкого не попросити уступити місце, але потім у фейзбуці плакатись, що всі погані, бо на мене принцесу ніхто не звернув увагу і не уступив місце. Тож запам'ятайте, вагітність не є хфоробою, а якщо вам не комфортно стояти, то зніміть свою корону і самі попросіть уступити вам місце, а не розводити демагогію, що всі погані, а я тендітна квіточка, якій весь світ зобов'язаний!
Відповісти
Одного разу їхав у маршу ці, сиджу, заходить молода дівчина і стає біля мене. Я щось на неї раз глянув, видно трохи є живіт, але не зрозуміло чи повна, чи вагітна. Проїхали ми мабуть ще одну зупинку, глянув знову - ніби вагітна, запропонував сісти. Так ось до чого веду, декому пропоную сісти - відмовляються (не така стара можу сама постояти), а по декому не зразу і зрозумієш)
Відповісти
Все залежить від виховання. Ну, мабуть, і від людини. Я не хвастаюсь, що я така крута і всім поступаюсь місцем. Але, я не зможу сидіти, коли біля мене стоїть людина похилого віку,вагітна жінка або хтось з дитиною. Мене совість буде гризти. І ще, я з тих людей,які ніколи не попросять поступитися місцем, хоч якби погано чи важко мені не було, бо мені соромно просити когось про що-небудь.
Добре, що зачепили цю тему, може хоч комусь стане соромно. І іншого разу, поступляться місцем.
Бо світ тісний і земля кругла!
Відповісти
А мене під час моєї вагіттності дуже вразив маршрутчик. Відмовився брати гроші за проїзд. Було дууууже приємно вражена!
Відповісти
Скільки вже можна! Таке враження, що в нас в країні 95% людей яким всі все винні і 5%, які працюють,платять податки, не користуються пільгами, виплатами, субсидіями і мусять все і всюди цим 95%, які то старі, то інваліди, то малозабезпечені, то багатодітні, то вагітні, то з малими дітьми. Та пішли ви всі в сраку, ясно?! Ніхто і нічого вам не винен, можуть допомогти, але не мусять, дістали вже всюди!
Відповісти
ну шо Бабоньки наскакали ривнить Полов(тепер давайте не вонйте як сказав наш Шкиряк а валить на роботу в поле.бо Пидин нападе и отбере хату.тому пишить вашим феменисткам хворим на голову а вставати та мисце вам давати це було при Рассейскай Империи там були гусари та Белые афицеры(вони дамам шось и уступали-тепер це коммуно царський пережиток)давай на роботу паши як коняка.Хлопци що не уступиливам огримний примет с майдана ви наши Гирои молодци.хай им уступають негрики в германии
Відповісти
Ви знаєте, читаю і вже в принципі не дивуюся, бидло вони і в Африці таке. Звісно, ніхто нікому не винен, але людяність ніхто не відміняв. Сама була вагітна у 45 і поступалися місцем виключно жінки поважного віку, не пенсіонери. А молодь.... Бог їм суддя. І вони будуть старими, якщо доживуть. Всім щастя і позитиву. Не родіть від дебілів і все буде гут
Відповісти
співчуваю дитині. Мамочці було б корисно знати що: ніхто нічого нікому не винний; настрій може спортити тільки самому собі; якщо ви хочете сісти - про це треба вічливо попросити і в разі відмови - посміхнутись і попросити ще в когось :))).
Відповісти
до ідіота з ніком "усатый Рыг"

Навіть дитина в 1 класі більш розумніше може написати, а тим більше - сформулювати власну думку.
Щезни, недобиток.
Відповісти
Не чоловіки а мамині синки і нахаби, "пупи землі", та забули, що самі теж від жінки народжені...
Відповісти