Як підібрати меблі для невеликої кімнати?*

Як підібрати меблі для невеликої кімнати?*
Найважча частина облаштування маленької кімнати – підбір меблів.

Вони повинні займати мало місця, гарно виглядати, не створювати нагромадження речей, а на додачу ще й бути максимально практичними та функціональними. Як же все це поєднати в одному предметі?

Завдяки індивідуальному замовленню на 3d-mebli.kiev.ua ви не матимете проблем з умеблюванням компактних приміщень. Але ми підготували ще кілька універсальних порад.

Рекомендації власникам невеликих помешкань

Ось кілька корисних підказок для умеблювання маленьких квартир і будинків:

• Вибирайте легкі та компактні речі. Масивне дерево і шкіряні дивани – не ваш вибір. Зверніть увагу на скло, пластик, тонке дерево, текстиль. Меблі повинні бути ненав’язливими і займати якомога менше місця. Або, принаймні, хоча б створювати відповідне враження.
• Не захаращуйте простір маленькими предметами. Часто люди думають, що велика кількість маленьких меблів дозволяє використати простір кімнати найбільш ефективно. Насправді це не так. Приміщення починає виглядати, наче склад магазину. Краще поставити кілька великих зручних предметів, які нададуть кімнаті більш акуратний вигляд. Наприклад, один великий стіл буде зручнішим, ніж два малих.
• Використовуйте настінні меблі. Закріплюючи меблі на стіні замість підлоги, ви робите кімнату більш просторою. Що скажете про настінну шафу, відкидні стільці або стіл? Розгляньте різні варіанти.
• Вибирайте нейтральні кольори. Навіть великі меблі в малій кімнаті виглядають легкими й акуратними, якщо використовувати монохромні предмети. Наприклад, білі меблі візуально зливаються з білою стіною.
• Використовуйте багатофункціональні меблі. Мова йде про так звані «трансформери». Диван, який перетворюється у двоповерхове ліжко. Стіл, що ховається у шафу. Це лише два приклади багатофункціональних предметів. І всі вони дуже добре допомагають зекономити місце. Окремо варто виділити розкладні дивани. Це чудова річ, якщо у вас немає окремої кімнати для гостей. Цей предмет більшу частину час може виконувати функції звичайного дивану. А за необхідності він перетворюється на велике ліжко для кількох людей.

Щоб меблі вписувалися в кімнату ідеально, найкраще виготовляти їх за індивідуальним замовленням. В такому випадку можна бути впевненими, що кожен квадратний сантиметр площі кімнати буде використаний з максимальною користю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: меблі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як підібрати меблі для невеликої кімнати?*
07 листопад, 2017, 10:49