Фото змагань військових кінологів у Луцьку

Фото змагань військових кінологів у Луцьку
На базі військової частини 1141 Національної гвардії України з 4 по 6 червня були проведені змагання з багатоборства кінологів на першість військової частини.

Участь у змаганнях взяли кращі кінологи Луцького батальйону, - йдеться у повідомленні на сторінці військової частини у Facebook.

Протягом трьох днів кінологи змагалися у подоланні смуги перешкод, виконанні комплексу вправ загальної, спеціальної підготовки розшукових та патрульних собак та у затриманні умовного правопорушника.

При проведенні змагань зверталась увага на навички та дисципліни, які найбільш важливі у повсякденній службовій діяльності. До них увійшли загальний курс дресирування, комплекс вправ спеціальної підготовки розшукових та патрульних собак, а також навички по подоланню смуги перешкод.

«Наші чотирилапі вихованці постійно виїжджають на службу з охорони громадського порядку, забезпечення громадської безпеки, а також на службу з конвоювання засуджених та підсудних. Тому такі змагання проводяться з метою організації якісної підготовки наших чотирилапих помічників», - розповів переможець змагань старший солдат Володимир Якобчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.