Луцьк втратить 4 мільйони гривень за відмову оренди Варшавського ринку облспоживспілці

Луцьк втратить 4 мільйони гривень за відмову оренди Варшавського ринку облспоживспілці
Заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут розповів, що новостворене КП «Луцькі ринки» не зможе платити стільки податків у бюджет міста, як облспоживспілка.

Про це йшлося у п’ятницю, 8 червня, під час «круглого столу» із експертами Волинського центру розвитку урядування.

За словами Володимира Горгута, у 2017 році облспоживспілка заплатила за оренду Завокзального ринку 4 мільйони 100 тисяч гривень.

«Хтось повірить, що комунальне підприємство заплатить стільки податку на прибуток (авт. – «Луцькі ринки» не платитиме за оренду землі, адже її надали в користування)? Треба, щоб вони мали щонайменше 20 мільйонів прибутку. Землю візьмуть на кілька років, комунальне підприємство стане банкрутом, його викуплять і будуть робити те, що захочуть», - наголосив Горгут.

Він додав, що облспоживспілка буде судитися з міською владою за скасування рішень щодо відмови надання в оренду землі на ринках.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пишіть дурниць, шановні панове репортери та ЦРУшники. Адже облспоживспілка передала дану землю в суборенду приватному тов "гОРГУТ І кО". Яке і отримувало вершки з оплати, і готівкою, минаючи офіційне оформлення. А облспоживспілка та бюджет отримувало "дулю з маком". З приводу благоустрою ринку (електро, накриття) - дані кошти оплатили підприємці пропорційно рендованій площі. І знову ж таки готівкою. А облспоживспілка замовила дані послуги у близьких комерційних структур за безготівку з отриманням бонусів.Володимире Михайловичу, Ви програли. Заспокойтесь та йдіть на пенсію. Пора.
Відповісти
Останні новини
Луцьк втратить 4 мільйони гривень за відмову оренди Варшавського ринку облспоживспілці
08 червень, 2018, 10:44