«Волинь»: лише нічия з Туркменістаном

«Волинь»: лише нічия з Туркменістаном
Луцька «Волинь» розпочала програму третього зимового збору з нічиєї.

Суперником лучан була національна збірна Туркменістану, повідомили у клубній прес-службі.

У першому таймі переважала типова гра без воріт, у якій команди відчайдушно «рубалися» в центрі поля. У «Волині» запам’яталася активність Петера Занєва та, як і завжди, стандарти і просто дальні удари у виконанні Еріка Бікфалві.

Так, тільки фарт і майстерність кіпера туркменів врятували їх після проходу Занєва і удару на випередження у виконанні Душана Савича. Крім Бікфалві пробивав здалеку й Сільвіу Ізворану.

Не обійшлося в матчі без грубої гри. У центрі поля Бікфалві завівся із хавбеком туркменської збірної. Як наслідок – жовта картка Еріку й червона – його візаві, щоправда, оскільки матч контрольний, суперник «Волині» удесятьох не лишився.

По перерві визначилася перевага підопічних Анатолія Демяненка. Хоч після заміни Даніеля Суботича на Абайомі Овонікоко хави «Волині» наполегливіше почали розрізним пасом виводити Абайомі на ударну позицію. Одного разу захист турменів «проспав» таку передачу, але Овонікоко стовідсотковим, чистим, виходом на ворота не скористався – пробив мимо.

Результат матчу вирішився у кінцівці. «Перестрілку» влаштували обидві команди. На 85-й хвилині Олександр Насонов промчав правим флангом, обіграв по ходу двох візаві й прострілив у карний, виклавши м’яча, наче на тарілочці, для Овонікоко і той з метра не схибив – 1:0.

У наступній атаці всі питання міг зняти Ігор Скоба. Він класно пробивав із двадцяти метрів, влучив у стійку і м’яч від неї прокотився по лінії воріт, але у ворота не втрапив...

Як наслідок – мусимо цитувати вислів про «не забиваєш ти – забивають тобі»… На 89-й хвилині лучани дозволили туркменам після кутового пробити головою на випередження з лінії воротарського майданчика і рахунок став 1:1. Відзначимо, що це третя нічия в останніх чотирьох контрольних матчах «Волині».

«Волинь»: Старцев – Сімінін (Насонов, 46), Ілієв, Шандрук, Занєв – Ізворану (Скоба, 70), Приндета – Лопес (Бабир, 70), Савич (Хомченко, 70), Бікфалві – Суботич (Овонікоко, 46)
Гол: Овонікоко (85)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.