Лучани мають шанс стати «бойовими медиками»

Лучани мають шанс стати «бойовими медиками»
Волинський осередок партії «Справедливість» започатковує у Луцьку проект щодо організації інтенсив-тренінгів за програмою «бойовий медик». Перші інтенсив-тренінги відбуватимуться вже завтра, 16 червня, у Луцьку.

Про це у соцмережі Facebook повідомила луцька волонтерка Любава Дроган.

Як розповіла Любава Дроган, на одній із зустрічей із рівненськими побратимами вона познайомилася із Назаром Романюком, який очолює осередок партії «Справедливість» у Волинській області. Знайомство виявилося не випадковим й одразу домовилися про дієву співпрацю – вирішили розвивати підготовку "бойових медиків" на Волині.

Перший курс влаштовує тренінговий центр громадської організації «Білі берети - Рівне» разом з Першим добровольчим мобільним шпиталем імені Миколи Пирогова.

Як повідомляють організатори, у курсі можуть взяти участь особи з базовим рівнем знань. Наприклад, ті, хто вже брав участь у таких навчаннях, військові медики, працівники служб екстреної медичної допомоги та медицини катастроф тощо.

Тренінг влаштують інструктори, сертифіковані у військовій академії NATO в Естонії. Заняття ж відбуватимуться в природних умовах в повному екіпіруванні (бронежилет, шолом, навчальна зброя, медичний рюкзак). Усі речі під час проведення навчань нададуть.

Інтенсив-тренінги за програмою «бойовий медик» відбуватимуться вже завтра, 16 червня, у Луцьку та 17 червня у селі Гаразджа. Місце та час охочі взяти участь можуть узгодити із контактною особою – Любавою Дроган (050 41 55 161).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани мають шанс стати «бойовими медиками»
15 червень, 2018, 18:02