Знають «як», не знають «чому»: завершується розслідування вбивства у луцькому готелі. ВІДЕО

Знають «як», не знають «чому»: завершується розслідування вбивства у луцькому готелі. ВІДЕО
На Волині майже завершили розслідування резонансного подвійного убивства іноземців, що сталось наприкінці січня.

Тоді 68-річний серб убив свою 16-річну польську партнерку, а потім вкоротив собі віку, йдеться в сюжеті ТСН.

Незадовго до трагедії Радко Величкович потрапив в об'єктив місцевого телеканалу. Чоловік виглядав цілком життєрадісним. Розповів, що у Луцьку — не вперше. Має тут бізнес, щоправда – не дуже успішний.

Через кілька тижнів 68-річного серба і його 16-річну супутницю знайшли у готельному ліжку голими і з простріленими головами.



Українські правоохоронці слідство майже завершили. Вони переконані, що чоловік спершу убив дівчину, а потім застрелився сам.

На це вказують і замкнені зсередини двері, і револьвер у руці загиблого, і лише його відбитки пальців на зброї.

Керівник УМВС у Волинській області Олександр Терещук зауважив, що всі речі, кошти були у номері. "Ні пограбування, ні інших мотивів ми не побачили. Це однозначно самогубство", — сказав правоохоронець.

Трагедія викликала чималий резонанс і у Польщі. Місцевим медіа мати дівчини розповіла, що її донька добре вчилася і була слухняною. Але після знайомства із сербом почала зникати з дому й у неї з'явилися дорогі речі.

Знайомі ж чоловіка стверджують, що серб був заможним і цікавився юними дівчатами. Поки що українські слідчі не з‘ясували головного, що спонукало чоловіка до вбивства і самогубства.

"Чи то з необережності він вистрілив, чи то ненавмисно, але відповіді на це питання немає", — сказав керівник УМВС у Волинській області Олександр Терещук.

Тіло дівчини забрали із України лише через кілька тижнів. А от по серба доньки приїхали чи не відразу. У трьох шлюбах чоловік мав 6 дітей. Проте усі вони батька давно зреклися. Попри це, тіло заможного бізнесмена вони вивезли з України без затримок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Висновки: в такому віці бажано якомога менше цікавитись юними дівчатами. Особливо теперішніми, які після першого ж ліжка хочуть Арабські Емірати, перстень з 41-им брильянтом і шубу з норки до пяток. Можна трохи молодшими, так, під 30-35 років. Взагалі, за арабськими мірками, чоловіку за 60 ідеально підходить жінка за формулою: вік чоловіка, поділений на 2 плюс-мінус 5. А то купує молоду і не знає, що з нею робити. В результаті - невдоволення і стрілянина.
Відповісти
Знание - не пропьешь, опыт - не утратишь,умение - не уйдет.
Відповісти
Я молодому віці теж старших мущин полюбляла.
Відповісти
Жінка в сексуальному і фізичному розквіті - у 35-40 років. Досвід сексу, ласки, розуміння чоловіка в ліжку і можливих його проблем, тонус і передача його партнеру, вміння себе вести в будь-якій ситуації - далеко не повний перелік переваг жінки в цьому віці. З такою побути в ліжку, то не те, що з якоюсь немитою козою з Любашова, яка лежить, як суха гіляка.
Відповісти
Останні новини
Знають «як», не знають «чому»: завершується розслідування вбивства у луцькому готелі. ВІДЕО
19 лютий, 2013, 11:15