Пансіонат «Шацькі озера» повернуть державі?

Пансіонат «Шацькі озера» повернуть державі?
З ініціативи волинського відділення Фонд держмайна пансіонат «Шацькі озера» можуть відібрати у приватників.

Так, 19 лютого у Господарському суді області слухали справу за позовом держави до ЗАТ «Волиньтурист» щодо повернення у державну власність рекреаційного закладу, пише Під прицілом.

На суді були присутні відповідачі в особі представників ЗАТ «Волиньтурист», ПАТ «Укрпрофтур» та прокурор відділу представництва Волинської області. Що ж до позивача – тервідділення Фонд держмайна – то від нього на слухання ніхто так і не з’явився. Тож, відповідачі зробили висновки, що дане питання для позивачів «вже не є актуальним».

Адвокат ЗАТ «Волиньтурист» Віталій Шестернін намагався з’ясувати, чи було подано на судове засідання докази або документи, які підтверджують право відповідачів на спірне майно. Прокурор відповів, що такі документи існують. Мовляв, вони є, але на даний момент я не знаю.

Представник ПАТ «Укрпрофтур» наголосив, що у 2000 році Генеральна Прокуратура України вже робила перевірку усіх документів колективу закритого акціонерного товариства.

«У Генеральної Прокуратури ніяких питань не виникло, а у Волинської виникли? Нехай ще раз піднімуть документи з інформацією про те, хто був замовником, забудовником, через які платіжки проходили кошти, хто усе сплачував», - заявив представник ПАТ «Укрпрофтур».

Однак знову ж таки прокурору про це нічого не було відомо. Тож у зв’язку з тим, що ані Фонд держмайна, ані представники місцевої влади не спромоглись з’явитись на суд і навести докази стосовно того, що пансіонат «Шацькі озера» необхідно повернути у державну власність - справу було вкотре перенесено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Шацьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комусь припало до душі і треба наложити руку.Пансіонат залишився як при совдепі.Все старе і нещасне умови жахливі.Це пояснюється тим що господаря немає і держава нічого не виділяє-все наплаву.Ну а з туристів гроші бриють файні-комусь при тім кориті вони капають???
Відповісти
Останні новини
Пансіонат «Шацькі озера» повернуть державі?
19 лютий, 2013, 13:48