Екс-мер Луцька каже, що зі стадіону треба зробити дитсадок

Екс-мер Луцька каже, що зі стадіону треба зробити дитсадок
У Луцьку на території стадіону школи №26 пропонують добудувати корпус дитсадка №19.

Про це йшлося 19 лютого на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань освіти, науки, культури, мови.

Цю ініціативу подав депутат міськради Богдан Шиба. За його словами, у місті катастрофічна ситуація з дитсадками. Усім бракує місця, тож треба будувати і розширювати садочки.

Мовляв, для цього існує програма «Розвиток освіти міста Луцька на 2010-2015 роки». Депутат пропонує внести до неї зміни і на місці стадіону школи № 26 добудувати приміщення дитсадка №19, який знаходиться поруч.

Не погодився із цим начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк. Він зазначив, що зменшення площі території біля школи - це порушення норм будівництва подібних закладів. У школі навчається дуже багато дітей, батьки яких будуть проти будівництва.

Член комісії Андрій Осіпов відповів, що таке будівництво можна здійснювати, якщо воно доцільно. А воно, переконаний депутат, доцільне.

"Ми - влада і вже продемонстрували достатньо політичної волі", - заявив Осіпов.

Шиба зазначив, що замість великого відкритого стадіону школи можна побудувати менших розмірів зі штучним покриттям. І тоді з'явиться місце для добудови садочка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менше тоді треба було садків роздавати на право і на ліво, а не зараз кричати, що не вистачає, а тим більше в школи землю забирати.
Відповісти
На місті стадіону треба збудувати ФОНТАН!А посередині нього поставити скульптуру пісяючого шиби!І назвати той ФОНТАН "ПІСЯЮЧИЙ єкс-мер ШИБА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Супер ідея!!!!
Відповісти
краще поле зробили
Відповісти
краще б справді поле нормальне зробили а не забирали в дітей....
Відповісти
Я не проти нових корпусів,та нових садиків,Але в 26 школі є багато учнів,тому забирати поле під будівництво є не доцільно.і Так діти скурюютьсяі збухуються,,а тут останні шанси спорту забирають
Відповісти
Як це так замiсть стадiону - дитсадок?
Здоров`я нацii - нiщо?
Немае мiсця для дитсадкiв?
Відповісти
і від цього наше місто буде "гавніше" і "гавніше"
Відповісти
Для "ГромадськийАктивЛуцька". Як добре, що за ніком може заховатись типовий ідіот з курячими мізками і лягнути своїм ослячим копитом.
Відповісти
А часто ви бачили, щоб на тому стадіоні хтось грав??? З жовтня по травень цей стадіон не викристовується школою, бо не дозволяють погодні умови, а з червня по серпень у школах канікули. Тобто стадіон використовується за призначенням тільки 2-3 місяці. Відрахуємо ще вихідні, св'ята, дощову погоду та день після неї, то залишаеться 30-45 днів НА РІК!!! Виходить, що кожен клас використовує стадіон 1-3 рази на рік! Хіба це ефективне використання??? Краще дійсно збудувати критий стадіон меншого розміру та використовувати його цілий навчальний рік. А на місці, що звільниться, можна збудувати або садочок, або шкільні майстерні для роботи гуртків, або, або, або...
Відповісти
та ви не рахуйте тільки навчальний процес...вийдіть десь о годині 18 коли вже сніг зійде, і до перших морозів там ВСІ грають футбол та баскетбол. а скільки людей бігає вечорами...і в зимку це роблять!!!! а як зроблять критий стадіон так його і під замок поставлять. і доступу буде НУЛЬ для простих діток як не навчаються там!!!!! Та схаменіться ВИ!!!! Пане Шиба особисто з Вами знайома. Завжди розцінювала Вас як розумну людину, але думку змінила! Протріть очі ВСІ хто не бачать людей на тому стадіоні!!!!!!!!!!
Відповісти
Ти чучело ніколи в тій школі не навчалося,не бреши!!!!
Відповісти
ось тепер і зрозуміло хто пише під ніком ЛУЧАНКА))) А мені краще знати який в мене АТЕСТАТ) І де я живу...і частенько гуляю на стадіоні з друзями та дітками друзів) Справді, я думаю не варто чіпати стадіон. Там міні ОАЗИС для спорту! Де безкоштовно можна полазити по турніках і бігати!!!!! Не всі мають 250 грн на тренажерний зал.
Відповісти
ти далеко живеш від 26??? вийди подивись як там в любу погоду грають футбол і бігають.... а якщо ви заберете стадіон побачите скільки учнів вийдуть проти вас....
Відповісти
Хворі люди. там поряд є зарослі городи біля будинків. розширюйте територію туди. школу не треба чіпати!!!!!
Відповісти