Кожен п’ятий лічильник газу на Волині – непридатний до експлуатації

Кожен п’ятий лічильник газу на Волині – непридатний до експлуатації
На Волині кожен п’ятий лічильник – зношений, а їх показання мають суттєву похибку вимірювання.

Лише за п’ять місяців цього року непридатними визнано майже 1900 побутових лічильників газу, - повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Фахівці підприємства з початку року провели понад 7000 планових повірок лічильників газу спільно з представниками державного підприємства «Волиньстандартметрологія». Результати повірок приладів показали, що 23,4% лічильників непридатні до подальшої експлуатації через зношеність лічильного механізму або значну похибку вимірювання. Окрім того, виявлено майже 90 фактів втручань в роботу приладів обліку.

Повірка приладів обліку здійснюється в сервісному центрі ПАТ «Волиньгаз» у присутності представників Держспоживстандарту. Якщо за результатами перевірки в лічильнику не виявлено жодних порушень, то прилад вважається справним та повертається споживачу. Якщо ж прилад обліку визнано непридатним, споживачу потрібно звернутися в газове господарство для вирішення питання щодо його заміни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивіться на цей лічильник-це САМГАЗ,фірташовської мафії,які навязують монополісти.Споживач сам повинен обирати собі ліцензований прилад.Ось тоді можна мати якісь притензії при повірці.А так ідіть в д....
Відповісти
Останні новини
Кожен п’ятий лічильник газу на Волині – непридатний до експлуатації
16 червень, 2018, 08:12