Лучанин каже, що його надурили в ЦУМі. ФОТО

Лучанин каже, що його надурили в ЦУМі. ФОТО
Лучанин Максим Благовірний розчарований виставкою комах в ЦУМі.

Він стверджує, що в експозиції представлені ледь живі комахи та перелякана мавпа, а очікування, сформовані під впливом рекламного ролика, розвіялись вже в залі огляду, пишуть Волинські новини з посиланням на лист Благовірного.

«У рекламі заявлено: «Понад 50 видів живих метеликів, народження на ваших очах». На виставці присутні лише три-п`ять ледь живих комах та перелякана мавпа. Підозрюю, що без вет-паспорту, та мертві, пусті лялечки метеликів. Вхід 30 гривень. Чек, квиток чи інший фінансовий документ не видається. Вимагаю провести перевірку за даним фактом та надати інформацію про результат», - скаржиться Благовірний.



Побачити експозицію на власні очі вирішили репортери «ВН».

Назвавшись учителями однієї з луцьких шкіл, журналісти поцікавилися, чи можна організувати екскурсію для учнів і чи нададуть організатори документи для фінансової звітності. Дівчина-адміністратор у відповідь запропонувала придбати квитки. І, хоча чек не видають, вартість входу вказана безпосередньо у квитку, що коштує 30 гривень для дорослих, 20 – для дітей. Для групи учнів пообіцяли навіть знижку - 25%.

Адміністратор також повідомила, що організатор виставки – приватне підприємство з Харкова. Експозиція переїздить з міста в місто кожного місяця.

У невеличкому залі, де відбувається виставка, доволі тепло. «Для комфортного життя комашок створений спеціальний мікроклімат», - пояснює дівчина. На тарілці з апельсинами сидять два метелики, під стелею зо два десятки. У деяких комашок пошкоджені крильця. Адміністратор пояснила, що люди часом дуже необережно поводяться з метеликами, не враховуючи, що навіть найменший дотик може їх травмувати.

У скляному акваріумі - лялечки, з яких народжуються метелики. Однак гарантувати, що це відбудеться у час вашого візиту, не можна. Під час перебування кореспондентів «ВН» одна з лялечок мала розкритися з хвилини на хвилину. «Після народження метелик дві-три години обсихає і потім його випускають. Як правило, метелик живе кілька днів, тому експозиція постійно оновлюється»,- повідомила адміністратор.

Метелики зовсім ручні і не бояться людей. На руках у хлопчика-школяра сидить три комахи. Видно, що дитина дуже задоволена тим, що відбувається.

А ось «переляканої мавпи», про яку згадував у скарзі лучанин, журналісти не побачили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦУМ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Макс! Якби всі так реагували на все що навколо нас і як на кожному кроці дурять людей - то було б більше порядку!!!
Відповісти
Молодець....??? Нехай сходить в ДрамТеатр на виставу і якщо вона йому не сподобається то нехай напише скаргу на них))) Воно паморочне скоро саме на себе напише!!!!))) А молодці ... смокчуть кінці)))
Відповісти
Мавпа здохла
Відповісти
Я вірю Максу,бо знаю його особисто.Правильно зробив,що написав...
Відповісти
Я теж знаю Макса особисто- рідкісний гавнюк. І лицемір. Багато років шлявся по бабах, а тут раптом став ревносним католиком. А ще не пропустить моменту, щоб комусь щось підіср...ти. Як от наприклад рекламодавцям, з чиіх рук сам і кормиться. Типова позиція закінченого лузера. Воно й не дивно, чоловікові під сорок, а за спиною... ніц нема.
Відповісти
А слабо це Максу в обличчя сказати?!:))) От хто справжній лузер!!!
Відповісти
Сергійку, вам скільки років?))) Дешева дитяча провокація.. Але справа не тому.. І казав і пику товк йому кілька разів. Не допомогло, гівнюк лишився гівнюком. А зараз я вже надто "дорослий" для таких откровень з такими, як Благовірний.Хоча, почитає ваш товариш коменти, зрозуміє,хто я. То хай проходить,згадаємо старе))
Відповісти
Мало ти йому пику товк! Можна на біс???)))
Відповісти
Ненавиджу таких благовірних! Їм би тільки десь насрати.
Відповісти
зараз найобують на кожному кроці, правильно зробив що написав, всі забули що таке порядність і чесне слово.
Відповісти