У Луцьку п'яна компанія поскандалила з поліцейськими. ВІДЕО

У Луцьку п'яна компанія поскандалила з поліцейськими. ВІДЕО
У Луцьку нетвереза компанія взялась захищати водія, якого зупинили за порушення правил, і влізла у шарпанину з патрульними поліцейськими.

Інцидент трапився ввечері у п’ятницю, 15 червня, - пише інтернет-видання Волинь24.

Як розповів водій вантажівки Ігор, його зупинили на вулиці Рівненській. З його слів, патрульні сказали, що той проїхав під знак «Рух вантажних автомобілів заборонено».

«Фото, відеофіксації не було, бо зупинили мене вже в районі кладовища. Заборона є тільки на в’їзді в Луцьк, а на Рівненську можна виїхати з будь-якого перехрестя, не порушуючи ніяких знаків. Інспектори рухались мені назустріч, не за мною, тому й не бачили, звідки я приїхав», - розповідає водій Ігор.

Тоді чоловіка попросили вийти з машини, щоб скласти постанову. Він розповів, що погодився не одразу.

"Кажуть: виходь з машини, будемо складати протокол. А я: не хочу виходити, чому я маю це робити? Кажуть: ще два попередження і буде застосована сила. Щоб машину не ламали, я вийшов", - пригадує водій.

Побачивши це, до машини підійшла компанія і почала знімати усе на відео.

«Поліцейські почали їх штовхати, грубо себе поводити і хамити. Людям за те, що вони знімали на телефон, покрутили руки і привезли в міськвідділ», - запевняє водій.

Натомість в поліції своя версія подій.

«Зупинили водія фури на вулиці Рівненській за порушення знаку. Спілкувались з водієм, виносили постанову. Підійшло чотири особи, почали знімати на відеокамеру, шарпати за руки. Зробили їм попередження. Усі були в стані алкогольного сп’яніння. Один з громадян почав шарпати за руки, на зауваження не реагував. Тоді ми почали його затримувати. А дружина його почала шарпати за форму, спецзасоби, виривати камери, скидати кашкети», - розповідає тимчасово виконувач обов’язків командира роти №3 Патрульної поліції Волинської області Сергій Молочко.

Потому на місце події викликали ще два екіпажі патрульних. Чотирьох людей затримали і доставили у міськвідділ поліції. Їх можуть притягнути до відповідальності за статтею 185 КУпАП (непокора працівникові поліції), 173 (хуліганство) та 178 (перебування в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці). Водієві ж загрожують 255 гривень штрафу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колгоспна алкашня.
Відповісти
Навіщо полісмени щось пояснюють під час затримання ?
Накинули кайданки - та у відділення !!
Відповісти
якось так все мило, пошарпались, американськй поліцай вже електрошокером би всіх поклав і суд би їм впаяв по року тюрми + штраф.
Відповісти
Пройдіть тренінг по самообороні, або елементарних навиках рукопашного бою! А то як посміховисько танцюєте з пяним мудакрм
Відповісти
Цирк та й годі.В Ізраїлі біля поліцейського дихнути лишній раз боїшся, бо розмова буде коротка. Там таких героїв запакували би за хвилину.
Відповісти
Чого коментарі видаляєте ?! Я ж правду написав. Чи ви модери також недавно з Дамбаса приїхали ?!
Відповісти
Молочко - бидло ще те. я не знаю як переатестований вшивий мєнт попав в поліцію і чому його Вовченко тримає. цитата Молочка: "я вас бандерівців навчу їздити". що тут ще добавити? по ходу з бідняг переселенців
Відповісти
якшо вас зупинив цей "полісмен", будьте уважні з речами в машині, бо може забрати собі шось якшо підвернеться можливість, зажигалку Зіппо наприклад) ПОРАДА: почули прізвище Молочко - включайте камеру, відеореєстратор, кличте свідків..
Відповісти
Останні новини
У Луцьку п'яна компанія поскандалила з поліцейськими. ВІДЕО
16 червень, 2018, 14:42