Очільник асоціації міні-футболу Волині вболіває за агресора на Чемпіонаті світу

Очільник асоціації міні-футболу Волині вболіває за агресора на Чемпіонаті світу
Президент Асоціації міні-футболу Волині, учасник АТО Сергій Голоскоков вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу, який наразі триває у цій країні.

Обурення таким діям Сергія Голоскокова висловили волинські атовці на сторінці громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» у Facebook.

«В той час, коли на Горохівщині ховають героя Вільчинського Миколу Григоровича, загиблого від кулі снайпера, на Волині помирають 2 демобілізовані захисники, на сході знову 2 - 200, 6 - 300, вболівати за країну агресора, радіти його успіхам, публічно фотографуватися з триколором та виставляти фото в мережу — надзвичайно обурливий факт. Якщо Сергій заплутався, тоді в нього надзвичайно мало часу, щоб визначитися або Україна, в якій він живе, працює, захищає, або Росія – вокзал, валіза. Щодо даного факту просимо зацікавитися працівників СБУ його діяльністю та бачення себе в Україні», - йдеться у дописі.



Нагадаємо, волинянин Микола Вільчинський загинув 12 червня у зоні проведення операції об’єднаних сил. Без тата залишилася новонароджена донечка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скачіть - буде повний гаплик всьому!
Відповісти
яка асоціація, такий і керівник
Відповісти
Накол слугу сатани.
Відповісти
Людина казала, що спорт в не політики. Добре, без проблем, Спартак так Спартак. Це футбольний клуб зі своєю історією, зі своїми традиціями, нагадую, це футбольний клуб, це футбол, це спорт. Радість на фоні триколора в наш нелегкий час, для українця це не припустимо. Хоча питання чи він українець. хай це питання вирішують відповідні органи. "Людина" зробила все для волинського футзалу, і зробила все, щоб волинський футзал зненавидів цю "людину". Ну не дибіл?
Відповісти
А ви пішли в АТО з проблемами з хребтом як це зробив Сергій?

Фото з росфлагом це його особиста самоідентифікація. Просто не потрібно розміщувати занадто багато свого особистого життя в інтернеті.
Відповісти
Проти шарфів Спартака чи Локомотива нічого проти не маю, це футбольні клуби. Для чого палитись з прапором агресора? на рахунок АТО чи хребтів, то давайте закриємо цю тему, бо не варто, повірьте.
Відповісти
Та ще Бєлихом цим треба щоб відповідні служби зацікавились, сєпарюга ще той
Відповісти
Останні новини
Очільник асоціації міні-футболу Волині вболіває за агресора на Чемпіонаті світу
17 червень, 2018, 06:50