«Обійняти вони можуть лише холодні надмогильні плити», – вдова атовця з Волині у День батька

«Обійняти вони можуть лише холодні надмогильні плити», – вдова атовця з Волині у День батька
Вдова загиблого учасника АТО з Волині Володимира Іщука Наталія Іщук опублікувала у мережі зворушливий допис з приводу Дня батька, який українці відзначали 17 червня.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Побачила у когось із фб-друзів заклик, публікувати свої фото щасливого батьківства, адже 17 червня - День батька! На жаль, не у всіх ці фото можуть виглядати так весело та щасливо... Наш татко більше ніколи не зможе позувати з дитиною на своїх мужніх плечах, не зможе піти з сином на риболовлю, чи покатати доньку на велосипеді. Не зможе прийти на випускний до школи чи садочка, або ж провести дитина за руку на першу в житті шкільну лінійку, радіти здобуткам та перемогам його кровиночки... Ніколи... І усі фото з татом у нас виглядатимуть тепер отак, де ЙОМУ - 30, і лише дітки ростуть з кожним роком... Але без НЬОГО...", - написала жінка.

вона також додала, що її допис - всього лиш нагадування тим, для кого війни в країні немає. "Бо таких, як мої діти, лише на Волині більше 220 дітей. Дітей, чиї батьки уже НІКОЛИ не повернуться... Для яких слово ТАТО - завжди зі сльозами на очах і тугою в серці... І обійняти вони можуть лише холодні надмогильні плити... Тому що ВІЙНА триває...", - написала Наталія Іщук.

Нагадаємо, Володимир Іщук із села Підгайці Луцького району пішов захищати Україну у складі добровольчого батальйону «Світязь» 13 серпня 2014-го року. Брав участь в боях за Іловайськ. 25 серпня отримав осколкове поранення і загинув.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороші пам'ятнини поставили загиблим атовцям в районах, не те що в Луцьку на Алеї почесних поховань, тут в Луцьку тільки названня громке: Алея почесних поховань, і все! А пам'ятники-так собі. Тут було просто відмивання грошей на цих пам'ятниках. В Горохові поставили достойний пам'ятник загиблому атовцю. Молодці.
Відповісти
Хочеться плакати... Дітки,які не обнімуть свого тата, а тато не обніме їх...Вічна пам"ять герою і патріоту!

Відповісти
Останні новини
«Обійняти вони можуть лише холодні надмогильні плити», – вдова атовця з Волині у День батька
18 червень, 2018, 07:40