У Ковелі комунальники стріляють у перехожих, поки містом бігають зграї собак. ВІДЕО

У Ковелі комунальники стріляють у перехожих, поки містом бігають зграї собак. ВІДЕО
У Ковелі комунальники стріляють у випадкових перехожих, поки містом бігають зграї бродячих собак.

Посеред міста, неподалік від дитячого садка та ліцею, ковельський комунальник почав стріляти у бродячих собак отрутою, повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Поціливши у тварину, він взявся її добивати на очах у шокованих дорослих і дітей. Коли один із перехожих, не витримавши знущання з тварини, втрутився – то теж був поранений.

Дмитру Пацалаю отрута потрапила лише на куртку. Близько 8-ої ранку він побачив чоловіка, який стріляв у бродячих собак. Одна тварина втекла, друга – поранена, на очах у перехожих билася в конвульсіях.

«Він вбивав при всіх собак. Від того яду собаки конали в страшних муках. Він підходив і трубкою добивав. Я зробив те, що зробила б кожна людина - не витримав», - розповідає Дмитро.

Комунальник, який стріляв у собак, зустрічатися з журналістами відмовився. По телефону розповів – нібито Дмитро Пацалай його побив. Нині це перевіряє міліція.

У своїх діях комунальник злочину не вбачає. Каже, лише виконував завдання керівництва. Упродовж дня не знайшов часу зустрітися з журналістами і директор комунального підприємства.

Тим часом ковельці занепокоєні – місто заполонили цілі зграї бродячих собак. Днями близько десяти псів оточили 3-класницю Софійку, яка саме поверталася зі школи. Якби її крики не почув місцевий вчитель – хто знає, чим би все закінчилося.

«Вони прибігли до школи, а я почала втікати від них додому. Я лягла на землю. Вони оточили мене, стали на задні лапи, а передніми почали мене бити», - згадує школярка.

Люди роками просять владу чимось зарадити, однак отримують лише відписки.

«У минулому році зверталася в міську раду. Після того, як покусав собака. Мені відписали, що знищено159 бродячих собак», - каже ковельчанка Мирослава Гудим.

Влада ж виправдовується – бродячих собак багато всюди, і винні в цьому самі мешканці.

«Проблеми немає, просто є невиконання правил утримання тварин», - вважає заступник ковельського міського голови Геннадій Сорока.

Труїти собак міська влада дозволила ще 5 років тому. Але робити це вдень на очах у сотні перехожих та ще й з особливою жорстокістю - таки заборонено.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по тих зграях що біля Там-Таму бігають скоро точно почнуть лупити і не зважаючи чи діти чи хто... Не загострюйте ситуацію, приберіть тих собак!!!
Відповісти
А деж та активістка Дана??? Отримала посаду та забула про собак. Гнати таких в шию.
Відповісти
її сабакі з''їли :D
Відповісти
ICTV все що може робити, то секонд-хенд сюжети знімати!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі комунальники стріляють у перехожих, поки містом бігають зграї собак. ВІДЕО
20 лютий, 2013, 13:00