Муніципали прокоментували протистояння на Грушевського

Муніципали прокоментували протистояння на Грушевського
Дозволи на гаражі, розташовані у Луцьку на проспекті Грушевського, 23 - застарілі.

Про це заявила директор департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська, - передає інтернет-видання Волинь24.

«Це питання скандальне з однієї причини: за межами гаражного кооперативу встановлено три гаража. Встановлені відповідною особою, я думаю, ви вчора цього пана бачили. Він просто поставив ці гаражі і просто заробляє на цьому гроші. Звичайно, він буде підбурювати людей, кричати, робити відповідні речі, йому це вигідно. Він здає гараж за 700 гривень в місяць», - розповіла Сиротинська.

Нагадаємо, учора, 20 червня, у Луцьку на проспекті Грушевського місцеві мешканці ледь не побилися із представниками муніципальної варти. Останні хотіли демонтувати незаконні гаражі, згідно із розпорядженням Луцького виконкому, виданим ще торік у грудні.

Мешканці запевняли, що в них усі документи на металеві конструкції є та, що на цю землю вже хтось поклав око.

Представники муніципальної варти переконують, що попереджали людей про демонтаж заздалегідь. Два гаражі вже демонтували. Тих три, що лишились, обіцяють знести до липня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пані Сиротинська а брехати не гарно! Гараж в того чоловіка 1 і знаходиться в межах кооперативу. Не потрібно тут розводити плітки, як базарна баба, вибачте за порівняння.
Ті гаражі які хочуть зносити належать іншим людям, пан Володимир їх просто захищає тому що розуміється в цьому, а те що наша нова поліція і муніципали не знають законів то це вже друге питання. Що ще цікаво, коли протистояння закінчилось з двору вийшло близько 25 муніципалів, багато було без форми. Вони завжди всім колективом зносити гаражі приїжджають?
Вибачте, але то цирк на дроті. Живу у цьому дворі з народження і ще ніхто ніколи на ті гаражі не скаржився.
Відповісти
Сиротинська може коментувати в себе дома в туалеті. Вона повинна діяти відповідно до закону. Якого вона не знає. Де гроші які вона прогуляла в Європі? Наші лучан
Відповісти
Де рішення суду? Чи у нас тепер кожен чиновник може зносити все що хоче?
Відповісти
Шановна громадо! Ми їх (муніципалів) забезбечили коштами, формою,планшетами, компютерами, службовими авто, дали дозвіл Сиротинській на використання бюджетних коштів, але ВОНИ, не розуміють чи не можуть усвідомити, що ВОНИ є лише звичайними державними службовцями міської ради, а не є правоохоронним органом, який має право вживати певні заходи.
Відповісти
Особисто я не вигороджую Сиротинську, не може порядна людина мати таку фізіономію, повадки і манери... але щодо гаражів? Думаю що все-таки ніякими дозвільними документами там не пахне
Відповісти
Останні новини
Муніципали прокоментували протистояння на Грушевського
21 червень, 2018, 21:07
Куди пливе Луцьк? ВІДЕО
21 червень, 2018, 20:00