Луцький прикордонний загін поповнився офіцерами. ФОТО

Луцький прикордонний загін поповнився офіцерами. ФОТО
Цьогоріч 7 випускників Національної Академії Державної прикордонної служби України прибули для подальшої служби до Луцького прикордонного загону.

Усі офіцери, з яких одна жінка, вже призначені на початкові офіцерські посади та будуть проходити службу в підрозділах охорони державного кордону білоруської ділянки.

З різних куточків України, тепер вони стали частиною військового колективу Луцького прикордонного загону.

Офіцерів-випускників представили колективу прикордонного загону та підрозділів в яких вони будуть проходити службу, а також ознайомили з ділянкою державного кордону.

За кожним випускником закріпили офіцера – наставника, який на протязі першого року їх служби буде допомагати в становленні на посаді та ділитися практичним досвідом.

На цьому тижні, при управлінні прикордонного загону з офіцерами проведено настановчі збори, під час яких організовано виїзд на відділ прикордонної служби «Рівне», що на польській ділянці державного кордону.

Тут, з ними було проведено ряд практичних занять на місцевості та у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин». Під час занять офіцери ознайомилися з особливостями ділянки державного кордону відділу прикордонної служби, а також організацією здійснення прикордонного контролю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький прикордонний загін поповнився офіцерами. ФОТО
22 червень, 2018, 12:44