Як виглядати стильно у дощових чоботах?*

Як виглядати стильно у дощових чоботах?*
Якщо на вулиці йде дощ або тане сніг, ви навряд чи захочете надягати свої гарні черевички. Щоб зберегти дороге взуття цілим, а ноги зігрітими й сухими, варто використовувати резинові чоботи. Взуття від Антоніо Біаджі допоможе почуватися комфортно в будь-яку пору року. І навіть якщо вам довелося використати дощове взуття, це зовсім не означає, що ви будете погано виглядати в ньому. Потрібно лише знати деякі особливості його носіння.

Стильні поради для власниць чобіт

Кілька підказок для жінок, які хочуть бути гарними в будь-яку погоду:

• Надягніть високі шкарпетки, легінси або вузькі джинси і светр. Взуття не повинно різко відрізнятися від усього ансамблю. Наприклад, дощові чоботи не дуже добре поєднуються з короткою спідницею і легкою футболкою. Спідниця середньої довжини і светр – гарний вибір. Надягніть в’язане пончо замість пальто чи куртки.
• Вибирайте яскраві чоботи, розмальовані квітками, різними геометричними фігурами. Резинове взуття не обов’язково повинно бути чорним або темно-зеленим. Сьогодні виробники пропонують просто величезну кількість різноманітних моделей. Ви повинні без проблем знайти ту, яка добре поєднується з вашим улюбленим одягом.
• Вибирайте чоботи на один розмір більші, ніж повсякденне взуття. Якщо чоботи будуть надто щільними, вони роблять ноги візуально товстішими. Крім того, в холодну погоду вам потрібно буде надягати товсті шкарпетки.
• Надягайте дві пари шкарпеток. Вони забезпечать захист від натирань, холодного повітря і дощу. Не використовуйте короткі шкарпетки. Вони будуть зминатися, і вам доведеться періодично їх поправляти.
• Штани повинні бути заправленими в чоботи, а не закривати їх. З цим взуттям завжди гарно поєднуються звичайні вузькі джинси чорного чи синього кольору. Перевага такого одягу в тому, що він гарно поєднується з дощовими чоботами будь-якого кольору.
• Правильно вибирайте довжину спідниці. Найкраще, якщо вона закінчується трохи вище коліна. Так ноги відкриваються цілком достатньо.
• В холодні дні можете поєднати спідницю з теплими колготками. В такому випадку вам потрібні темні однотонні колготки.
• Тканина і текстура допоможуть урізноманітнити ваш образ. Поекспериментуйте з вельветом для осені й зими. Для літа підійде бавовна.

Не бійтеся надягати чоботи, якщо вони дійсно необхідні. Це практичне і порівняно недороге взуття надійно захистить ваші ноги від вологи та холоду. А восени і ранньою весною це саме те, що треба.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.