Як вибрати картину для подарунка?*

Як вибрати картину для подарунка?*
Ви колись проходили повз картину і думали, що вона була б гарним подарунком для вашого друга?

Чи, може, у вас виникала ідея перетворити фотографію близької людини на витвір мистецтва? Картина на холсте може бути чудовим презентом для будь-якого випадку.

Ви можете вручити її улюбленому вчителеві, матері, другові, керівникові на роботі. Але для початку потрібно правильно вибрати витвір мистецтва.

Поради щодо вибору картин

Якщо ви твердо вирішили подарувати витвір мистецтва близькій людині, врахуйте наступні рекомендації:

• Не купуйте надто велику картину. Подумайте про те, чи знайдеться для неї місце. Більш компактне полотно значно зручніше. Його можна повісити на стіну в квартирі чи поставити на поличку. Зображення великого розміру може бути надто нав’язливим.

• Керуйтеся не своїм смаком, а вподобаннями людини, яка буде отримувати подарунок. Якщо вашому другові подобається природа, не потрібно давати йому малюнок з зображенням футбольної команди. Не будьте егоїстом. Інакше ви лише дарма витратите гроші на річ, яку просто поставлять подалі від людського ока.

• Якщо ви плануєте придбати картину для дитини, можете проконсультуватися з її батьками. Можливо, вони підкажуть тематику зображення. Не обов’язково це повинні бути «загальнодитячі» теми (такі як герої мультфільмів). Подумайте про щось з прицілом на майбутнє.

• При виборі подарунка на весілля не зосереджуйтесь лише на тематиці кохання. Пейзаж, зображення річки, гір також будуть вдалим вибором. Знову ж таки – думайте про те, що подобається молодятам. Можливо, у них є спільні інтереси, які можна відобразити на зображенні.

• Оцініть кольорову палітру в домі людини, що має отримати подарунок. Наприклад, якщо їй подобаються червоні стіни, картина з теплими тонами добре впишеться в інтер’єр.

• Не обов’язково вставляти картинку в рамку. Можливо, іменинник захоче самостійно підібрати обрамлення. Самого полотна цілком достатньо. Тільки не забудьте гарно упакувати його.

• Якщо ви не можете зробити остаточного вибору, подумайте про придбання подарункового сертифікату. Деякі галереї надають таку можливість. З сертифікатом іменинник може вирушити в галерею і самостійно вибрати той витвір мистецтва, який сподобався йому найбільше.

Наостанок варто переконатися, що галерея, в якій ви купуєте картину, готова обміняти її на щось інше. Така можливість стане в нагоді, якщо імениннику все ж не сподобається подарунок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати картину для подарунка?*
22 червень, 2016, 18:45
На Волині вбили чоловіка
22 червень, 2016, 18:39