Поліція цілодобово зможе контролювати наявність документів на «євробляхи»

Поліція цілодобово зможе контролювати наявність документів на «євробляхи»
Кабінет Міністрів дав добро поліції контролювати ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

В постанові Кабміну №479 "Про реалізацію експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів" йдеться про те, що відтепер поліція буде присутня на території пунктів митного контролю, у пунктах пропуску та інших місцях, де органи ДФС здійснюють митні формальності, - пише ТСН.

Постанову оприлюднили на офіційному порталі ввечері 21 червня і вона відразу ж набула чинності. Відтепер патрульні цілодобово зможуть контролювати процес ввезення автомобілів, наявність всіх документів на нього і припиняти усі можливі схеми ухилення від легального ввезення транспортних засобів в Україну.

Крім того, поліції дали доступ до автоматизованої системи митного оформлення "Інспектор-2006". Метою нововведень є боротьба з порушенням митних правил і припинення будь-яких корупційних схем.

Експеримент триватиме до 31 грудня 2018 року. А ймовірність продовження контролю буде залежати від результатів, які буде видно зі звітів ДФС, МВС і Мінфіну.

Нагадаємо, що генеральний прокурор України Юрій Луценко оголосив керівникам митних служб про те, що кожного з них очікує розмова з прокурором щодо безперешкодного в'їзду автомобілів на іноземній реєстрації в Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба було 3 роки чекати?
Відповісти
Нікого не хвилює що купа народу декларує мільярди нічого не виробляючи,зате бляхи всім мішають,полякам чехам прибалтам нічого не мішає,тільки українцям мішає дешеве авто,то треба на секонд хенд ввести такі самі податки та акцизи,щоб всім було добре.
Відповісти
Терпіть лохиі. ВСІХ В ООС
Відповісти
Тепер поліцейський просто патрулюючи може пробити євробляху і побачити прострочення термінів та на місці дрюкати лоха. А також забирати на штрафмайданчик. Рабана можна першим вставити, показово.
Відповісти
Невже влада щось починає робити з тими неадекватами, супер!!!!!!!
Відповісти
Юга, похмєлісь
Відповісти
Я думаю владі варто чекати бунту усіх водіїв на євро номерах !!!!!
Відповісти
Останні новини
Поліція цілодобово зможе контролювати наявність документів на «євробляхи»
22 червень, 2018, 19:37