Працівники СБУ із Волині виграли «Кубок дружби»

Працівники СБУ із Волині виграли «Кубок дружби»
На Волині відбулися 27-мі щорічні спортивні змагання «Кубок дружби» серед команд регіональних управлінь Служби безпеки України.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Цьогоріч у турнірі взяли участь представники управлінь СБ України у Волинській, Тернопільській, Рівненській та Хмельницькій областях. Команди змагались у семи видах спорту: міні-футбол, настільний теніс, стрільба, волейбол, шахи, плавання та легка атлетика.

У вступному слові начальник УСБУ у Волинській області Юрій Фелонюк зазначив, що такі спортивні змагання сприяють згуртуванню працівників.

У напруженій боротьбі «золото» змагань здобула команда Управління СБУ Волинської області, «срібло» – УСБУ в Хмельницькій області, «бронза» дісталась УСБУ в Рівненській області.

Нововведенням цьогорічних змагань стала поява перехідної нагороди «Кубок дружби», яка вже в наступному році дістанеться новому переможцю.

Під час заходу хвилиною мовчання присутні також вшанували працівників тернопільського та волинського Управлінь – підполковника Руслана Муляра та капітана Віктора Мандзика, які загинули, виконуючи бойові завдання на сході країни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівники СБУ із Волині виграли «Кубок дружби»
22 червень, 2018, 21:48