Пояснили, чому затоплює Луцьк під час зливи. ВІДЕО

Пояснили, чому затоплює Луцьк під час зливи. ВІДЕО
Старі мережі, людський фактор та низька пропускна система призводять до каналізаційних проблем підтоплення у Луцьку під час злив.

Цю проблему обговорювали 22 червня під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише Конкурент.

Учасники дискусії погодилися, що існує фактор стихії, від якого не можуть вберегтися повністю навіть дуже розвинені міста.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зазначив, що мережі справді старі, побудовані ще у 60-70 роках. Частина з них, наприклад, на проспекті Грушевського, закладені на глибині 4 метрів, тож важко до них дістатися навіть для ремонту. Юрій Крась не приховує, що зіграв і людський фактор, адже не виключено, що десь комунальні служби не очищені. Де-не-де треба збільшувати діаметр труб. Окрім цього директор департаменту зауважив, що у місті зменшується ґрунтове покриття.

"Питання у тому, що за останні роки, збільшилася площа водозбору. Коли не ремонтувалися двори, не робилися такими темпами дороги, не було стільки мощення, то вода йшла у землі. Нині всі нові двори підключені до старих мереж каналізації. Нових за останні роки майже не було побудовано", - зазначив Юрій Крась. На ці роботи коштів не достатньо. Якщо скерувати кошти на мережі, то на дороги не вистачить.

Колишній заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що потрібно комплексно підходити до питання каналізації, її очистки та будівництва. Окрім цього, на його думку, потрібно покращити інформування населення щодо можливої негоди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба просто хоть щось робити, а не сидіти і тоді все буде добре. А те що ви язиками ляпаєте нічого не зробиться!
Відповісти
Якщо скерувати кошти на мережі, то на дороги не вистачить....

Та красти меньше треба, на ялинку 600 тис списав, на роздільне сміття списали, на ремонтах дворів взагалі крадуть безбожно, за 2 місяці ті ремонти сипляться, думає люди тупі не бачать і не розуміють?
Чого укропівські загарбники влади у місті булі земплю на 2 млн дол подарували? А ткачук скільки землі вкрав? А башкаленко скільки проплатив за будинок? Ось тобі гроші на ремонт каналізації.
Просто ви кончені злодюгі, разом із іудами укропівськими і швейцарськими папочками!
Відповісти
Останні новини
Пояснили, чому затоплює Луцьк під час зливи. ВІДЕО
23 червень, 2018, 09:10