У Луцьку роками затоплює квартиру фекаліями з усього будинку. ФОТО

У Луцьку роками затоплює квартиру фекаліями з усього будинку. ФОТО
Мешканці будинку, що знаходиться в Луцьку по вулиці Мазепи 4, скаржаться на підтоплення квартир, який, за їхніми словами, триває
7 років.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили мешканці будинку.

Зокрема, лучани нарікають на голову ОСББ Войтюк Ніну Дмитрівну, яка нічого не робить, щоб усунути дану проблему.

Зазначається, що на виклики мешканців будинку аварійні служби "Луцькводоканалу" не виїжджають, бо немає підписаного договору на обслуговування. А за будинком немає закріпленого сантехніка чи навіть електрика.


Тож, люди залишаються наодинці зі своїми проблемами. За словами мешканців будинку, зв'язок з головою ОСББ - відсутній, а на телефонні дзвінки жінка не відповідає, рекомендовані листи ігнорує і листівки з дошки оголошень зриває.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так розірвіть договір з головою ОСББ... Найміть іншого менеджера. Найміть інших спеціалістів. А то таке враження що наші люди тільки і чекають що їм хтось нахаляву все зробить і на блюдечку піднесе.
Відповісти
Брехня! Ніна Дмитрівна чудовий голова ЖБК, таких ще пошукати треба. Завжди дбає про будинок, про чистоту, не дере з людей кошти, як інші голови ОСББ, а людям все не так. Будинок 1974 року, в ньому звичайно що треба і труби ремонтувати, але не було такого, щоб Ніна Дмитрівна не відповідала на дзвінки, що в будній день, що в вихідні. І сантехніка викликає зразу ж по потребі,і електрика, так що не треба ля-ля. Отакі у нас люди, як стараєшся, щось робиш, то не вгодиш. А Ви, шановні, хто замовив цю статтю, станьте на чолі нашого ЖБК і спробуйте цей "мед". Тільки, будь ласка, мешканці нашого будинку, чужі навіть не потикайтесь.
Відповісти
Шановний анонім! Якщо ви так гарно обізнані, то відпишіться хто ви і з якої квартири. Тому що "чудовий голова ЖБК" (на Вашу думку звісно), вважає що ця проблема є лише в одній квартирі. І чому напередодні вночі, поспіхом перед приїздом журналістів, чистили усі 9 каналізаційних колодців, якщо "людина, яку ще треба пошукати" вважає, що це проблема окремих жителів будинку.
Відповісти
Люди постійно кидають щось в туалет і забивають їй злив. Тому що просто ненавидять її за те, що споює їхніх чоловіків , розливаючи зпід прилавка алкоголь
Відповісти
ірина нетреба нікуди бігти горілку продають дешево і круглосуточно в нашому будинку.сходяться пють а потім і на вас працюють.окреме дякую що визнали що постійно забивають .полюбіть самі себе .мене є кому любити.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку роками затоплює квартиру фекаліями з усього будинку. ФОТО
25 червень, 2018, 14:36