Машині півстоліття, а мені ще більше, – поляк-переможець змагань з дрег-рейсингу у Луцьку

Машині півстоліття, а мені ще більше, – поляк-переможець змагань з дрег-рейсингу у Луцьку
Польський пілот Мартін Блаут, якому 58 років, зайняв першу сходинку у класах PRO AWD та Unlimited у другому етапі професійних перегонів Ukrainian dragracing series 2018 та повіз собою 75 тисяч гривень призових коштів.

Змагання відбулися учора, 24 червня, на військовому аеродромі у Луцьку.

На перегонах у Луцьку він брав участь на авто Chevrolet Camaro V8 Bi-Turbo 4x4 потужністю дві тисячі кінських сил. Тож після гонок на дистанцію 402 метри він розповів про свої враження від України, Луцька та змагань.



«Я з Варшави. Машині – 50 років, а я на 8 років старший. Автомобіль зроблений у 1968 році у Варшаві. Автівка з приводом на 4 колеса. Така машина для змагань є єдиною в Європі. Я вже майже 16 років займаюся гонками, їжджу по всій Європі. Мені це неймовірно подобається», - розповів Мартін Блаут.

Він зауважив високий рівень організації змагань з дрег-рейсинг у Луцьку.

«Люди тут дуже приємні і гарні, організація чудова, погода не дуже хороша, але люди постійно приходять щоб подивитися на змагання, в нас в Польщі вже б давно всі пішли додому. Побільше б таких заходів. Я найстарший учасник змагань і, сподіваюся, це хороший приклад для інших», - висловився поляк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей поляк крутий чувак, легко без напряга взув всіх. Машина його сподобалась, завів, став на старт, дав газу і порвав суперника, і так кожен свій заїзд. Інші пілоти постійно глубалися з своїми машинами то те то се, то перегрів то передній міст не включився, склалося вряження що 50річний камаро безвідмовна машина.
Відповісти
Останні новини
Машині півстоліття, а мені ще більше, – поляк-переможець змагань з дрег-рейсингу у Луцьку
25 червень, 2018, 17:30