Польська поліція затримала банду грабіжників із Волині

Польська поліція затримала банду грабіжників із Волині
Офіцери поліції з KWP у Любліні та KWP у Холмі затримали чотирьох молодиків з Волині за звинуваченнями у пограбуванні з використанням погроз розправи за допомогою летальної зброї.

Серія злочинів трапилася в Холмському повіті, - пишуть Волинські новини.

За твердженням поліції, злочинці вдиралися в будинки і погрожуючи розправою, грабувати переляканих мешканців. Зловмисники забирали від власників усі грошей та інші цінності. Усі затримані – громадяни України у віці від 17 до 35 років. На минулих вихідних чоловіків було доставлено до прокуратури та суду, який застосував до затриманих покарання у вигляді тимчасового арешту.

Всі четверо затриманих громадян України — жителі Волинської області у віці 17, 18, 20 та 35 років. Затримали їх, коли вони рухались у бік кордону.

Як стверджують слідчі, зловмисники під прикриттям вночі здійснювали грабіжницькі набіги. Пограбування відбулися двічі: в травні цього року та минулого тижня. Використовуючи пізні години, злодії пробиралися до домогосподарств, зв’язували та погрожували жильцям зброєю з метою отримання готівки та інших цінних предметів. Стосовно до жертв, злочинці використовували погрози з використанням зброї, щоб примусити останніх зізнатися, де приховані гроші.

Таким чином, зловмисники отримали не тільки велику кількість готівки, але й інші цінності, такі як ювелірні вироби, монети з унікальних колекцій тощо.

На цей час усі четверо затриманих перебувають під вартою поліції і будуть знаходитися в арешті протягом трьох місяців, а поліція, тим часом, працюватиме над виконаннями необхідних процедурних заходів із затриманими.

За скоєний злочин — пограбування та погрози з використанням небезпечної зброї — Кримінальний Кодекс РП передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ж наші атавіста!
Відповісти
Останні новини
Польська поліція затримала банду грабіжників із Волині
26 червень, 2018, 02:19