Луцькому підприємцеві не продовжили оренду землі під одним із ринків

Луцькому підприємцеві не продовжили оренду землі під одним із ринків
Підприємцеві, який орендував земельні ділянки на вулиці Кравчука, де розміщувався ринок «Шанс», не продовжили оренди землі.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцькради 27 червня.

Йшлося про чотири ділянки площею 0,0266 га, 0,0115 га, 0,1076 га та 0,0016 га, які використовували для обслуговування ринку «Шанс» на вулиці Кравчука.

Однак під час розгляду можливості поновлення договорів оренди на землю голова профільної комісії Олександр Козлюк повідомив, що на ринку вже рік не можуть облаштувати автопарковки та тут «ями в півноги».

«За бюджетні гроші робиться ремонт дороги, а його ринок і з тої, і з тої сторони» - каже Козлюк. Тому він повідомив, що наразі утримується щодо продовження оренди. Опісля депутати почали цікавитися, що ж буде із ділянками, якщо оренду не продовжать.

Ігор Поліщук повідомив, що згодом землю передадуть КП «Луцькі ринки». Натомість депутат Павло Данильчук спитав, яка подальша доля майна на ділянках ринку, та обранцеві громади відповіли, що наразі це питання не стоїть на порядку денному.

Тож зрештою, депутати не підтримали пропозиції поновити договори оренди для підприємця Петра Шугая для обслуговування ринку «Шанс».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькому підприємцеві не продовжили оренду землі під одним із ринків
27 червень, 2018, 11:23