Яка реклама на біл-бордах вас дратує? ПИТАННЯ ДНЯ

Яка реклама на біл-бордах вас дратує? ПИТАННЯ ДНЯ
Вчорашній день, 17 грудня, ознаменувався таким фактом: стало відомо, що доблесна волинська міліція таки піймала одного зі злісних винищувачів біл-бордів із зображеннями президента Віктора Януковича.

Ним виявився 73-річний дідусь, житель Ковельського району. Він розповів, що, намотуючи ганчірку на палицю, коричневою фарбою замальовував зображення гаранта.

Дідусь пояснив, що до таких дій його спонукало те, що він не може бачити це зображення, а також не вважає Віктора Януковича Президентом України.

«А яка реклама на біл-бордах найбільше дратує вас?» - запитав ВолиньPost у лучан.

Богдана Стельмах, голова Волинської незалежної медіа-профспілки, 37 років:

«Дратує реклама презервативів і безпечного сексу. Тому що в людські голови змалку закладаються штучні цінності: секс можливий з будь-ким, якщо маєш презерватив.

Насправді я переконана, що це річ, яка не потребує реклами. Про це знаєш - і все. Для чого постійно нагадувати, мало не на кожному кроці? Нівелюються почуття і виховується споживацькі стосунки між статями.

Щодо політичних привітань – вони не дратують... Це - хвороба суспільства. Президентські вітання мають бути, але не такі, як у нас... Президент, який дбає про свою країну, має що сказати людям. І скаже це нефальшиво».

Дмитро Єрошко, директор РІО «Ремарк», 40 років:

«В принципі реклама не дратує. Зараз до малих підприємців потрібно ставитися максимально лояльно, адже вони не в легких умовах живуть.
Реклама повинна продавати. В когось вона вдала, в когось менш вдала, але тут, як кажуть, підприємці беруть ризик на себе.

Інша справа, коли ми бачимо якусь політичну рекламу чи рекламу наших державних діячів на біл-бордах, рекламу, яка зроблена за народні гроші… Тоді виникає запитання: а що ця реклама несе?

І взагалі, на мою думку, варто узагалі заборонити політикам можливість самим себе рекламувати. Якщо хоче народ, задоволений тим же ж президентом чи нашими обласними управлінцями, то хай помістять плакат: «Дякуємо за те і за те». А коли політики за народні гроші рекламують себе, аби залишитися у владі, то я будь-яку таку рекламу не сприймаю».

Тетяна Грішина, студентка, журналіст інтернет-видання ВолиньPost, 22 роки:

«Мене дратують привітання і різноманітні зізнання на біл-бордах. Особливо, коли це стосується зізнань у коханні. Рекламний щит має бути рекламним щитом, а не місцем з’ясування стосунків.

По-перше, я не бачила в Луцьку біл-бордів або сіті-лайтів такого змісту, які б виглядали естетично. Зазвичай це «відфотошоплене» обличчя, яке розтягують на всю площу біл-борда і фраза типу «Кохаю, моє сонечко». Як кажуть, «лише він і вона, і ніяких афіш», а тут зі своїх почуттів роблять якусь показуху.

Що стосується привітань політиків, краще би заповнили ті місця рекламою здорового способу життя чи вітаннями тих спортсменів, культурних діячів, науковців, бізнесменів, які щось дійсно вагоме зробили для країни у минулому році. Не думаю, що обличчя президента і кілька стандартних слів принесуть йому політичні бали, прихильників чи створять новорічну радість людям.

Щодо біл-бордів конкретно Януковича – то, як на мене, вони відлякують. Адже він не посміхається навіть, а дивиться строго, кудись в бік, якось нещиро».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провокационный вопрос для опроса! Как бы там не было, но вы (интернетчики) живете в стране, где действующий Президент и вести такую "пропаганду"... Не забывайте кто у вас "хозяева" и владельцы, со временем вы "плясать" по другому будете! :)Думаете, что у вас вседозволенность?! :) Научитесь сначала грамотно писать и правдиво излагать информацию, а не только вывешивать "сенсационные" заголовки и делать себе дешевый пиар!
Відповісти
Людино добра, де ви тут провокацію побачили? )))))
Відповісти
Да в самом фото в заглавии, если вы речь ведете о рекламе на Б.Б. то рекламу и показывайте! А если вы читателей за и...в держите - то извините, будут и аналогичные комментарии!!!
И дело не в фото, которое вы разместили, а вообще о интернет изданиях Волыни, которые неправдой и "дешевизной" завоевывают авторитет, вводя тем самым в заблуждения людей!!!
Відповісти
"...если вы речь ведете о рекламе на Б.Б. то рекламу и показывайте!..."
- а ми що показали? кузькіну мать?

"...если вы читателей за и...в держите - то извините, будут и аналогичные комментарии..."
- тобто ідіотські?

"...дело не в фото, которое вы разместили..."
- прочитайте ще раз перші слова ВАШОГО коментаря. і визначтеся в предметі своїх претензій

"...неправдой и "дешевизной" завоевывают авторитет, вводя тем самым в заблуждения людей..."
- я то і про провокацію нічого не зрозумів, а тут уже і "неправда"...

Шановний, це просто думка трьох людей. в тому числі і про те, що зображено на фото. І саме під ЦИМ матеріалом такі ващі глобальні звинувачення якось недоречні.
Відповісти
Ну если фото человека или любое поздравление вы считаете рекламой - то с вами все ясно пане editor(Ричук)! :)))
А соревнования в "словометаниях" я не собираюсь с вами вступать, уж больно вы у нас "начитанный"! :)))
Відповісти
Та не ображайтеся ви. І інших не ображайте.
Відповісти
Схоже на погрозу...
Особливо пре "со временем вы "плясать" по другому будете!"
Наче сам Яник написав!
Відповісти
Взагалі-то біл-борди приватна( платна) територія. Існує звязок: власник-замовник.Простіше кажучи як у торгівлі- власник рекламної площі старається переконати замовника ,що це найкращий спосіб представити певний товар.Отож за пошкодження товару( приватної території) має буть адміністративна відповідальність. Але власник б.-б. повинен також відбирати товар котрий хочуть розмістити на б.б. І якщо вважати що ,обличчя ( зображення) політика,священника,дитини, тощо є товаром то все чиниться згідно Закону.
Але... чи морально( етично) розміщувати на рекламних щитах такі зображення вздовж вулиць та автомагістралей?
Мені абсолютно всерівно що там пишуть та рекламують.Отож мене ця( будь якого типу та гатунку) реклама не цікавить.
Питання:" Яка кількість людей взагалі -то звертає увагу на рекламу що рощміщується на б.-б.?
Відповісти
Сприйняття подій які відбуваються навколо у частини читачів
даного інт.видання напевне відповідає рівню їхньої освіті. Маю на увазі
Шановного Фан-фана.
Отже: дідусь обляпав фарбою портрет на б.б. .
Це особиста справа дідуся, можливо таким способом він виражає свій протест проти фашистського режиму олігархів в Україні.Можливо у нього свої, незрозумілі і досі нам міркування стосовно зображення на обляпаному б.б.
Редакція розмістила фото з б.б. який заляпав фарбою 73 літній житель Волині, таким чином редакція ін.вид.показала те як на Волині ставляться до режиму олігархів в Україні.Це право обох як волинського діда показати свою нелюбов до когось і до чогось, і редакцію яка повинна показати те як населення даного регіону ставиться до когось чи до чогось. Просто і зрозуміло.
Так де ж тут провокація редакції , в чому Ви шановний Ф.Ф. вбачаєте упереджене ставлення ?
Відповісти
Вы ошибаетесь уважаемый "журналіст"! А комментируя действия дідуся, вы сами подписыветесь под его действиями утверждая: "...він виражає свій протест проти фашистського режиму..." А у нас что суд был, который признал преступность "режима" или есть другие официальные документы наподобие тех, что приводят в официальной информации типа того, что дал показания Жвания, что отравление Ющенка - это предвыборная "фишка" или обвинение и заключение за решетку ЮВТ за то, что сейчас творится с экономикой страны из-за договоров по газу и где даже САМА Америка признала, что цена у нас заоблачная на газ! А кто ее "добыл" эту цену? Вот тот "режим" и отвечает по заслугам! А соревнования интернет-сайтов в собирании информации о количестве вымазанных бордов - это нормально? Ну тогда... вопросов нет! Бороздите далее информационное поле :)
Відповісти
Для Ф.-ф.
А суд буде. Неодмінно,і саме Народний суд.
Дякую за увагу.
Відповісти
Останні новини
Яка реклама на біл-бордах вас дратує? ПИТАННЯ ДНЯ
18 січень, 2012, 07:34