Сподіваюсь, після цього люди зрозуміють, хто є хто, - Вусенко про «упереджене» голосування на сесії

Сподіваюсь, після цього люди зрозуміють, хто є хто, - Вусенко про «упереджене» голосування на сесії
Депутат Луцькради, член фракції "Самопоміч" Юлія Вусенко запевняє, що деякі депутати, голосуючи щодо питань, які стосуються екс-голови облосередку Партії регіонів Олександра Башкаленка, керуються не інтересами громади, а політичними, а нерідко і особистими.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 27 червня.

Під час обговорення щодо надання в оренду землі ринку «Привоз» фірмі, де засновником є Башкаленко, депутат Тарас Шляхтич поцікавився, чому цю ділянку не передають КП «Луцькі ринки». Адже раніше більшість активно відстоювала позицію, аби ринки були у комунальній власності, а тут переконують, що оренду цього ринку треба продовжити.

«Це те саме – ринок, де закінчується термін оренди. Зараз є дуже зручна нагода передати її КП «Луцькі ринки», - додав Шляхтич. Адже раніше більшість дуже впевнено відстоювала передачу частини і Центрального ринку, і Завокзального, де також закінчувався термін оренди.

Цікавим є співпадіння, що час продовження договору оренди і пайової участі, і введення в експлуатацію житлового будинку, пов’язаного із Башкаленком, співпадає із голосуванням у ТВК, де «Опозиційний блок» голосує, як вигідно більшості.

Однак, депутати із більшості заявили, що будуть підтримувати проект рішення, бо «суб’єкт господарювання є соціально відповідальним». Опісля депутат Юлія Вусенко зауважила, що треба насправді звертатися до лучан.

«За декілька хвилин тут відбудеться голосування, і, якщо бути відвертою, то мало кого з людей цікавить те, що відбувається в ТВК», - мовила Вусенко.

Однак, у місті досі пам’ятають революційні події та хлопців, фото яких нині розміщені на стелі на Театральному майдані.

«На сьогодні усі ті, що знаходяться в цьому залі, переконували своїх виборців у тому, що йдуть працювати на громаду, управляти своїм містом. Зараз відбувається абсолютно відверте маніпулювання громадською думкою, і сьогодні ви побачите прізвища тих, хто насправді за інтереси політичні, навіть частково особисті готовий забути усе те, що говорив дивлячись вам в очі», - сказала депутат.

Тому вона висловила сподівання, що люди це побачать та зрозуміють, хто є хто.

«Я дуже сподіваюся, що це все буде оцінене і люди будуть чітко розуміти і знати. Хто чітко за них вболіває, а хто в питаннях, які стосуються фінансового інтересу, політичного впливу, влади готовий натиснути кнопку, забуваючи про тих матерів, з якими поруч вони стоять на покладанні квітів, про тих жінок, з якими поруч вони ходять на Алею почесних поховань, про тих дітей, яким ми так сильно хочемо догодити, хоча ми їм ніколи не замінимо батьків. От, власне, ця річ зараз буде показовою», -сказала депутат та закликала усіх голосувати.

Після цього Павло Данильчук запропонував провести голосування поіменно, однак більшість його пропозиції не підтримала та, зрештою, проголосувала за всі питання, які стосувалися «інтересів» екс-регіонала Башкаленка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це примітивно і по дебільному виглядає кожним ринком керує бандитське угрупування (блок партія) що просто збирає гроші. І це бидло хоче в Європу. Ми самі туди поїдемо а ви тут у цьому свинарнику живіть
Відповісти
Саме прикро те, що населення, виборці не аналізують минуле і теперішнє. І всеодно проголосують на виборах за мафію. Тому народ - не плачтеся що так бідно живете в корумпованій державі!
Відповісти
Цікаво, а чому не пікетують цюпродажню сесію ті, хто був на майдані, воїни АТО?
Відповісти
Останні новини
Сподіваюсь, після цього люди зрозуміють, хто є хто, - Вусенко про «упереджене» голосування на сесії
27 червень, 2018, 22:40