Волинські поліцейські – другі на чемпіонаті з автоманеврування

Волинські поліцейські – другі на чемпіонаті з автоманеврування
У Рівному завершились всеукраїнські змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони. Друге місце посіла команда Волинської області.

Про це повідомляє Рівне вечірнє.

У змаганнях, які тривали упродовж двох днів, взяли участь 56 професійних поліцейських охорони зі всієї України. Змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони проводяться уже другий рік поспіль.

28 команд поліцейських охорони змагалися у двох номінаціях – командній та особистій. Першого дня правоохоронці вправлялися у класичній смузі екстремального маневрування, яку використовують в змаганнях «Кращий за професією». Перевіряли точність, технічне виконання вправ.

Другого дня - смуга контраварійного водіння, яку використовують у змаганнях з багатоборства тілоохоронців. Зазначимо, що правилами передбачено, що за кожну збиту фішку водій отримує додаткові 5 секунд до свого часу, а за невиконання фігури потрапляє в кінець турнірної таблиці.



В особистій першості в номінації «Загальна смуга перешкод»: третє місце посів старший сержант поліції Дмитро Троць (Волинь); друге місце – старший сержант поліції Микола Панчук (Рівне); перше місце – старший сержант поліції Анатолій Музичко (Рівне).

За підсумком двох днів змагань між 28 командами поліції охорони було визначено переможців змагань з маневрування на службових автомобілях: третє місце посіла команда Управління поліції охорони у Львівській області, друге – УПО у Волинській області, а перше – УПО в Рівненській області. Переможці отримали пам’ятні дипломи та медалі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські поліцейські – другі на чемпіонаті з автоманеврування
27 червень, 2018, 23:03