У луцькому університеті «продавали» професії. ФОТО

У луцькому університеті «продавали» професії. ФОТО
У Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки відбувся ярмарок вакансій.

Захід приурочили до Всесвітнього дня соціальної справедливості фахівці, повідомили у прес-службі вишу.

Ярмарок вакансій проводять щороку, щоб допомогти майбутнім спеціалістам зорієнтуватися на ринку праці та виробити вміння самопрезентації.

Учасниками заходу стали близько 500 студентів, які ознайомилися з діяльністю підприємств, установ та організацій, вимогами роботодавців до майбутніх працівників.

Своєрідною «фішкою» заходу стало комп’ютерне діагностування професійної спрямованості.

Долучилися до ярмарку вакансій і представили бренди підприємств, організацій та установ ДТ «Автоскладальний завод № 1», ПАТ «Волинь-авто», ДП «ВНДП інститут землеустрою», ПП «ГЦНТП», ТзОВ «Українські торговельні мережі», ПФ «Пандора», ТзОВ «Фабрика моди «Лілус», ЗАТ «Волинська фондова компанія». Роботодавці провели презентації фірм, наявних вакансій, програм стажування.

Так, студенти хімічного факультету подали резюме та заповнили анкети до ПП «ГЦНТП» на посади екологів. Майбутні філологи підготували резюме на посади менеджера з персоналу у ТзОВ «Українські торговельні мережі» й адміністратора у ЗАТ «Волинська фондова компанія».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там в тому СЄНУ так гроші "деруть", то жах!!! Не здавши гроші на залік, ти його ніколи не здасиш!! Такого не бачила ніде! Хай би ще викладачі розкали "розцінку на заліки", щоб майбутні абітурієнти знали, заплативши певну суму за рік навчання, вони ще заплатять як мінімум 1 тисячу за 1 сесію!!!!
Відповісти
Я вчуся вже 3 роки в СНУ і ні однієї гривні на сесію не потратила!!!
Відповісти
Вчилась 5 років на державній формі, і скажу одне - якщо студент хоче заплатити, то скрізь знайдуться люди, які візьмуть гроші, але якщо вчитись, то ніхто не вимагає з тебе фінансових внесків)
Відповісти
я 4 роки вчилася в рівненському університеті, і просто за іронією долі потрапила в це "СЄНУ" на 5 курс...в мене червоний диплом, і я теж ніразу не платила за сесію...те, що я побачила тут для мене було шоком!! І не треба переконувати що там не беруть гроші!! Якби я не знала, я б нічого не писала!
Відповісти
я теж навчаюсь на третьому курсі,і ні разу ні за що не платила....якщо ти вчишся,то нічрго більше з тебе і не потребують.тому не потрібно грішити на наш університет,якщо ви платили,то самі винні,вчити треба,а не тільки думати як то заплатити
Відповісти
Останні новини
У луцькому університеті «продавали» професії. ФОТО
22 лютий, 2013, 09:41