Чому навколо будинку з дітьми повинен бути паркан?*

Чому навколо будинку з дітьми повинен бути паркан?*
Діти люблять пригоди. Їм подобається дізнаватися щось нове. Але така цікавість може їм нашкодити. Тому батьки повинні потурбуватися про безпеку дитини. Поки малюк знаходиться в будинку, це зробити легше. Але не забувайте і про контроль на подвір’ї. Ви не завжди зможете спостерігати за малюком, коли він грається на вулиці. Саме тому й варто штакетник купить. Є багато причин, з яких будинок повинен бути огороджений. Але ми зосередимося на аргументах для батьків.

Запобігання викраденню

На жаль, інколи діти стають жертвами незнайомців. Думайте про те, як ви можете завадити скоєнню злочину. Паркан не дозволяє зловмисникові розгледіти (якщо він є суцільним) дитину і викрасти її. Навіть якщо злочинець спланував свої дії, огорожа є додатковою перешкодою для нього. У вас з’являється час, щоб врятувати дитину.

Захист від дикої природи

Паркан тримає диких тварин, кішок і собак подалі від вашого подвір’я. Це важливо і для сіл, і для міст. Також варто привчити малюка не наближатися до паркану. Наприклад, якщо дитина протягне руку через огорожу, щоб погладити кота, той може подряпати чи вкусити її.

Запобігання втечі

Через свою допитливість діти полюбляють уявляти себе справжніми дослідниками. Тому їм хочеться вийти за межі свого подвір’я і поглянути, що діється навкруги. Ваше завдання – не допустити цього. Звичайно, ви можете постійно наглядати за малюком. Але варто відволіктися на кілька хвилин – і він вже може зникнути. А за межами будинку на дитину чигає багато небезпек: тварини, незнайомці, автомобілі, гострі предмети, отруйні рослини і т.д.
Діти зазвичай губляться через те, що не можуть знайти дорогу додому. Вони починають блукати й відходити все далі й далі від будинку. Тому варто навчити їх, на якій вулиці вони живуть. Також запишіть домашню адресу на одязі з внутрішньої сторони, або на клапті паперу.

Захист речей

Кожна іграшка, яку ви купуєте для дитини, коштує грошей. Наявність паркану означає, що речі будуть більш захищені вночі. Адже на відкрите повітря може будь-хто зайти і вкрасти іграшку.
Але також важливо змалку привчити дитину заносити усі свої речі в дім, щоб вони не були розкидані на вулиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: паркан, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.