Як використовувати карту пам'яті для фотоапарата?*

Як використовувати карту пам'яті для фотоапарата?*
Крім безпосередньо фотокамери, карта пам'яті може бути найважливішим вмістом вашої сумки. Без цього маленького пристрою фотоапарат не зможе працювати. А якщо пристрій було пошкоджено, ви ризикуєте втратити весь відзнятий матеріал. Запам'ятавши деякі основні поради з технічного обслуговування пристрою, ви можете зберегти цінні кадри і забезпечити максимальну продуктивність карти пам'яті. Тут ми дамо кілька підказок для цього.

Особливості догляду за картою пам'яті

Рекомендації фотографам:

• Форматуйте карту в камері. Всякий раз, коли ви вставляєте карту пам'яті в камеру, обов'язково відформатуйте її, щоб вона була повністю готовою до роботи з апаратним забезпеченням. Ми не рекомендуємо використовувати один і той же запам'ятовується пристрій на кількох апаратах, якщо ви не скопіювали важливі кадри на комп'ютер. В іншому випадку можливі проблеми з функціонуванням і втрата інформації.
• Використовуйте якісний картрідер. При перенесенні зображень з карти пам'яті багато фотографів безпосередньо підключають свою камеру до комп'ютера. Але це може прискорити розряд акумулятора. Замість цього ми рекомендуємо використовувати пристрій для читання карт пам'яті. Так ви можете швидше переносити зображення на комп'ютер.
• Слідкуйте за індикатором. Часто після тривалої зйомки буфер переповнюється і камера не дозволяє фотографу робити нові знімки. В такому випадку почне блимати індикатор. Дуже важливо, щоб ви не вимикали камеру і не витягували карту пам'яті, коли горить індикатор. Інакше можна пошкодити зображення. Це також відноситься до передачі зображень через картрідер або при прямому підключенні до комп'ютера.
• Слідкуйте за ємністю. При зйомці лічильник зображень на дисплеї буде показувати приблизну кількість зображень, які ще можна зберегти. Не намагайтеся відзняти більше кадрів, ніж вміщається на накопичувач. Це може привести до пошкодження або стирання деяких зображень, оскільки карта буде шукати місце для нових фотографій.
• Не панікуйте, якщо карта намокла. Просто швидше промокніть рідина серветками, а потім дайте пристрою зберігання даних просохнути протягом декількох днів. Не намагайтеся її нагрівати, щоб прискорити сушку. Потім використовуйте картрідер, щоб перенести всі зображення на комп'ютер.
• Будьте готові до несподіванок. Використовуйте програмне забезпечення для відновлення зображень, щоб не втратити цінні фотографії. Ці додатки можуть мати вирішальне значення для відновлення пошкоджених або видалених файлів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Багдаді знову теракти
02 травень, 2016, 17:28
В Одесі знайшли гранати
02 травень, 2016, 16:38
Як використовувати карту пам'яті для фотоапарата?*
02 травень, 2016, 16:11