Благодійний захід від АШАН*

Благодійний захід від АШАН*
Змінити світ на краще можливо, варто лише докласти зусиль. Саме тому з 1 червня у День захисту дітей, гіпермаркет розпочинає щорічну акцію «Створюючи нове майбутнє». Мета кампанії – підтримати дітей, хворіючих на синдромом Дауна. Завдяки цьому заходу кожен бажаючий може зробити добру справу, а також допомогти хворим дітлахам.

Гіпермаркет добрих справ

Впродовж місяця акція проходитиме по всіх АШАНах України. Закінчиться вона 1 липня 2018 року. Проходитиме захід таким чином: біля кожної каси стоятиме спеціальній бокс для пожертв. Покупці АШАНу зможуть залишати будь-які суми. Гроші витратять на розвивальні та навчальні програми для малюків з синдромом Дауна. За підтримки Центру раннього розвитку планується започаткувати тренування та заняття у підготовчих дошкільних групах. Практичні уроки допоможуть дітям отримати потрібні для школи знання та вміння. Будуть організовані тренінги та вебінари для батьків, вчителів, лікарів, де учасники зможуть обмінятися досвідом, послухати лекції та отримати цінні поради. Також на заняттях пройдуть семінари, спрямовані на підготовку юнаків та дівчат до влаштування на роботу та комфортного життя в суспільстві.

Малюки з цим захворюванням особливо потребують підтримки у навчанні та розвитку. І спільними зусиллями вони досягнуть успіху!
Відвідавши сайт АШАНу ви дізнаєтесь більше подробиць акції.

Переходьте за посиланням auchan.ua/ та відкривайте дивовижний каталог продукції гіпермаркету.

Минулорічні досягнення

У 2017 році акція «Створюючи нове майбутнє» зібрала суму 143 000 гривень. Кошти спрямували на організацію підготовчих груп на основі Центру. Була проведена масштабна робота завдяки якій дітей підготували до школи. Малюки одержали дошкільну освіту, яка допомогли їм стати повноцінними учнями. А педагоги отримали корисний та актуальний досвід.

АШАН – це приємні ціни, якісні товари, кваліфіковані працівники та завжди дружня атмосфера! У гіпермаркеті дбають про добробут людей та з уважністю ставляться до потреб різних верст населення. З 2017 року серед працівників магазину офіційно працює 296 робітників з інвалідністю. У сучасному суспільстві неможливо існувати без соціальної відповідальності, тому АШАН зі свого боку підтримує локальні та національні ініціативи.

Приходьте до гіпермаркету усією родиною та підтримайте дітей!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АШАН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.