У Британії медпрацівницю підозрюють у вбивстві 17 немовлят

У Британії медпрацівницю підозрюють у вбивстві 17 немовлят
У Великобританії поліція заарештувала співробітницю лікарні за підозрою у вбивстві восьми немовлят і спробі вбити ще шістьох.

Про це у вівторок, 3 липня, повідомляє Associated Press, - пише Корреспондент.

Розслідування загибелі дітей ініціювала сама лікарня імені графині Честеру. Адміністрація медустанови помітила нез'ясовно високу смертність у відділенні, яке займається недоношеними немовлятами і новонародженими зі спеціальними потребами.

Розслідування почалося рік тому і спочатку було зосереджене на смертях восьми дітей. Однак зараз у поліції вже говорять про загибель 17 немовлят і 15 несмертельних інцидентів, які сталися з березня 2015 року по липень 2016.

Як повідомили британські правоохоронці, вони заарештували жінку "фахівця охорони здоров'я" за підозрами у вбивстві і замахи на вбивство. Разом з тим, правоохоронці не розповіли подробиць ні про саму жінку, ні про деталі злочину.

Як зазначається, після появи підозрілої смертності серед немовлят, лікарня припинила приймати пологи у жінок, які перебували на менше ніж 32 тижні вагітності, і переводила майбутніх матерів в інші лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Британії медпрацівницю підозрюють у вбивстві 17 немовлят
04 липень, 2018, 04:17