Погода на вихідні: тепло і без опадів

Погода на вихідні: тепло і без опадів
У найближчу добу погоду західної та південної частини України визначатимуть атмосферні фронти, решти території - поле підвищеного тиску.

Про це пише Укргідрометцентр.

У суботу, 23 лютого, у західній частині України та місцями у південній очікується невеликий мокрий сніг, у Криму переважно дощ (вночі на заході помірні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в Криму та на Закарпатті вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 4-9° тепла, повідомляє Укргідрометцентр.

На решті території країни без опадів, вітер східний, 5-10 м/з, температура вночі 3-8° морозу, у Чернігівській, Сумській і східних областях 8-13° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця.

У Києві - без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°С.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 23 лютого найвища температура була +11,2°С в 1998 році, найнижча -21,7°С в 1945 році.

На неділю, 24 лютого, синоптики прогнозують переважно суху погоду. На дорогах України, крім південної частини, місцями ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с, на заході та півдні місцями пориви 15-20 м/с.

Температура на сході та півночі Лівобережжя вночі 9-14°С, вдень 0-5° морозу; у південній та західній частині вночі близько 0°С, удень 3-8° тепла, на Закарпатті до 12° тепла. На решті території вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві - без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° морозу, вдень близько 0°С.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.