Під носом у луцьких комунальників - величезна яма на дорозі

Під носом у луцьких комунальників - величезна яма на дорозі
У Луцьку на бульварі Дружби народів посеред дороги утворилася величезна яма.

Про це на платформі Відкрите місто написав журналіст Юрій Горбач.

За його словами, на бульварі Дружби народів, навпроти будинків №4 та №7 утворилися чималі ями на проїжджій частині.

"Одну з великих ям кілька днів тому "позначили" автомобільною шиною, яка так спокійно і спочиває там. Це аж ніяк не додає безпеки на дорозі на вулиці з досить інтенсивним рухом. Яму і шину щодня мусять об'їжджати як маршрутні таксі так і звичайні автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Також Юрій звернув увагу на якість дорожнього покриття бульвару Дружби народів, який в рамках поточного ремонту ремонтували навесні.

"Проте в кількох місцях періодично все одно утворюються великі ями, які загрожують серйозному пошкодженню транспортних засобів.
І зверну увагу, що за 50 метрів від цих великих ям знаходиться ЖКП №2, яке жодним чином не намагається вирішити проблему і взагалі її ігнорує (могли ті ями хоча б засипати чимось). Прошу вирішити проблему в якомога стислі терміни і розглянути питання капітального ремонту вулиці хоча б на відрізку від ринку до повороту на вулицю Грабовського", - пише автор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖКП №3 надає послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, а не утримання доріг.. Утриманням доріг займаються інші структури
Відповісти
А як утримуються прибудинкові території? Скільки сміття? Це було дуже добре видно, коли останній раз покосили - і все сміття (папери, пластик) лежали на видноті. Не краще і тепер. Прибудинкова територія - це наші двори. Ремонти прибудинкових територій за останні роки зроблені. А як пройти від будинку до будинку, по яких тротуарах (а в дощову погоду)? Оце послуги ЖКП №3!!!
Відповісти
Останні новини
Під носом у луцьких комунальників - величезна яма на дорозі
06 липень, 2018, 11:18