Незабутні знайомства і розваги: як діти з Луганщини провели день у таборі на Світязі. ФОТО

Незабутні знайомства і розваги: як діти з Луганщини провели день у таборі на Світязі. ФОТО
Юні учасники проекту “Дитинство без сліз”, який реалізовують під патронатом нардепа Степана Івахіва, провели незабутній день у таборі "Супутник" у селі Світязь Шацького району.

Майже три десятки юних художників із Луганщини, які приїхали на Волинь із зони бойових дій з метою арт-реабілітації, продовжують своє знайомство із перлиною області - Шацьким краєм. Як вже повідомляло Інформаційне агентство ВолиньPost, юних гостей поселили на базі відпочинку обласного управління лісового та мисливського господарства, де є всі умови для комфортного та змістовного відпочинку. А Благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині” спільно з Шацькою райдержадміністрацією підготували для них цікаву та різноманітну культурну програму.

Тож 8 липня дітей запросили провести день у місцевому таборі "Супутник" разом із дітьми, які там відпочивають. Останні ж зустріли гостей зі Сходу дуже привітно та доброзичливо.



Діти із двох загонів супутника запросили гостей з Луганщини на спільне чаювання, під час якого кожен його учасник бажав іншим усього доброго.

Окрім того, для гостей провели екскурсію та заспівали гімн табору.



Аби познайомитися ближче, кожен із художників з Луганщини розповів про себе, про своє місто, захоплення, мрії та сподівання. До того ж, гості презентували відеоролик, а розповіді дітей про Луганщину доповнила директор Кремінської районної дитячої художньої школи Світлана Гарьковець.

Окрім того, для юних митців у "Супутнику" влаштували й різноманітні розваги, під час яких діти мали шанс поспілкуватися та знайти нових друзів.

Заступник директора табору Людмила Кіліба розповіла, що у "Супутнику" дуже чекали на приїзд юних митців з Луганщини. Тож зробили все, аби діти відчули, що вони на Волині - бажані гості.



"Я у таборі вже 37 років. Це для мене святе місце, це найкраще місце на землі, ми всі тут в нього закохані. Тут своя культура, субкультура і традиції. Тут по-справждньому розкривається талант дитини, а ми тут молодіємо душею. Говорити про «Супутник» можна безкінечно, але сюди просто треба приїхати. Тож ми раді, що змогли прийняти в себе цих чудових дітей", - додала Людмила Кіліба.

Завершили ж спільне дозвілля діти з Луганщини із відпочивальниками "Супутника" купанням у цілющій воді Світязю.



Фото - Катерини ПРИСТУПИ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Петрівна не міняється. Молодець!Пам'ятаю її ще років 25 назад...
Відповісти
Рідний Світязь, шум прибою, бфлі чайки над водою... Супутник, ти найкращий!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Незабутні знайомства і розваги: як діти з Луганщини провели день у таборі на Світязі. ФОТО
09 липень, 2018, 19:57