«Треті роковини Януковича» у Луцьку. ФОТО

«Треті роковини Януковича» у Луцьку. ФОТО
Луцька молодь відзначила третю річницю перебування Віктора Януковича на посаді президента України театралізованою акцією.

Для заходу підібрали й відповідну назву - «Треті роковини Януковича», повідомили у громадські організації «Національний Альянс».

Під час дійства виступив актор «Янукович», який від учасників акції «вимагав гроші на покращення». Після того, як він виступив з промовою, його закидали яйцями.

Також лучани мали змогу на аркуші паперу залишити свої «привітання» президенту України, де бажали йому «отримати приз за найкраще клоунство», «вічного спокою і блаженства поза межами нашої держави» тощо.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже змістовні хфото молодих "підГузників"!:) А фото що на ВН, що тут!:) Ви самі "покращень" не хочете у своїй роботі, а ще щоб у Київі вам їх зробили?!:)
Відповісти
"Луцька молодь" - я пад сталом!!!:)))
Відповісти
одні діти
Відповісти
Не треба поганити молодь...а покидьки гузна втекти встигли?
Відповісти
ЗЕКА ГЕТЬ!!!
Відповісти
а пан юрист, інтернет - воїн, скрізь залишив однаковий слід. Соромно за вас!!!! самі дійте, то діти будуть робити те, для чого народились, а то тільки й тролите, ДІТИ,ДІТИ. приклад покажіть, дорослі презервативи!!!! немає різниці хто який засіб гігієни, основне мета!
Відповісти
Пісюрва...
Відповісти
Виступ в образі під червоно-чорним прапором, це задум такий чи PR понад усе. Навідь з фото двозначність. Ну додумайте, докрутіть сюжет, це повинно бути цікаво для стороннього спостерігача а не лише для вас. Якщо бракує ідей а є намір знайдіть когось з тих хто навчається за профільною освітою (режисер) і нехай зробить вам постановку. Даруйте але і політика і молоть повинні зацікавити а не демонструвати формальність, так для своїх, для галочки. Ми це зробили, ми молодці, нам слава. Розвивайтель панове. Саньте цікавими для людей, ваші наміри цікавіші за їх (сіре і одноманітне втілення) втілення.
Відповісти
Недоумки и не гетары!
Відповісти
Гнати Яника в шию,зеківець засланий РФ!!!
Відповісти
А, як Ви тут пишете, діти, то всім би таких свідомих та розумних дітей!!!
Та ктримати,дякуємо,що Ви є, ми з Вами!!!
Відповісти
Яник молодець, дурням і юлівцям - капець!
Відповісти
Вн, поздравляю!!! Вы перестали к месту и не к месту, упоминать флеш-моб, а написали "театралізованою акцією". Растем.
Відповісти
Сори, исправьте на ВП. Сори Юра.
Відповісти