«Волинь» зіграла внічию з «Тромсе»

«Волинь» зіграла внічию з «Тромсе»
Луцька «Волинь» не змогла обіграти в товариській зустрічі норвезький «Тромсе».

Матч відбувся в межах третього зимового тренувального збору волинської команди, повідомили у прес-службі клубу.

У цьому спарингу «розвідка на полі» закінчилася дуже швидко. Вже в другій 10-хвилинці команди обмінялися небезпечними моментами. Норвежці одного разу пробили з-за меж штрафної Максиму Старцеву у руки, а також небезпечно пробили після кутового.

«Волинь» з відповіддю не гальмувала: Даніель Суботич пробивав головою біля стійки, а потім «ножицями» - трохи вище «рамки». Але найкращий шанс дістав Валентин Ілієв, який після кутового, заробленого Рамоном Лопесом, ударив головою, але влучив тільки у стійку.

Надалі на полі тривала жорстка гра без особливо небезпечних моментів: «вікінги» билися з «хрестоносцями». Одного разу Сергій Пилипчук заледве не покарав норвежців за їхні фоли. Але «Тромсе» виручив голкіпер, коли потягнув удар Пилипчука зі штрафного.

Другий тайм розпочався із удару Рамона та небезпечного виходу Суботича в штрафну, його удар заблокували захисники. Деякий час гра тривала «без воріт», хоч територіальна перевага була у «Волині».

В середині другого тайму команди обмінялися голами впродовж однієї хвилини. Спочатку «Тромсе» відкрив рахунок після довгої діагоналі зі стандарту і удару в нижній кут воріт Старцева. А вже через хвилину «Волинь» відігралася. Після штрафного у 20-ти метрах від воріт Ерік Бікфалві котнув м’яча під удар Лопесу й Рамон гарматним низовим ударом зрівнює рахунок - 1:1.

Наприкінці гри моменти мали Петар Занєв, після удару якого із 18-ти метрів норвежців виручив їхній кіпер, та Душан Савич, якого на останніх хвилинах збили в штрафній, але свисток арбітра промовчав. Отож, 1:1 і «Волинь» ще два дні перебуватиме у Белеку, після чого у вівторок відлетить до України.

«Волинь»: Старцев - Занєв, Шандрук, Ілієв, Сімінін (Насонов, 77) - Пилипчук, Лопес, Ізворану, Бікфалві, Савич - Суботич

Гол: Лопес (62)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.