Зробили «дічь» і поїхали: лучанин про жахливий стан бруківки. ФОТО

Зробили «дічь» і поїхали: лучанин про жахливий стан бруківки. ФОТО
На вулиці Гаврилюка, що у Луцьку, погано «залатали» дорогу після ремонтних робіт.

Про це на порталі «Відкрите місто» написав Володимир Лучанин.

«Не так часто звертаю на прилеглі вулички, що в центрі міста, а тут довелося спостерігати «розломи» прямо біля вулиці Лесі Українки.
Поцікавився як це сталося, бо видно, що бруківку у подвірку клали нормально, а тут таке. Кажуть, що тут прокладали якісь кабелі від трансформатору», - зауважує автор допису.

«Якого біса??? Якого «милого» зробили таку «дічь» з тротуару і поїхали собі??! Хто має це ремонтувати? Можливо хочете сказати, щоб жильці самі собі ремонтували, коли той кабель навіть не до них прокладали??!» - обурюється Володимир.

Чоловік зазначає, що була спроба «підлатати» ділянку, але «вона настільки сміхотворна, що виглядає скоріше як плювок в лице всім, хто там ходив, ходить та буде проходити».

«Якщо думаєте, що люди можуть і по дорозі обійти, то гляньте на ті вибоїни і багнюку, що там повсюди», - зазначає Володимир Лучанин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На сьогоднішній день усі роботи такого роду виконуються під контролем муніципальної дружини міста Луцька, виконавцям дається певний строк на відновлення благоустрою, відповідно впевнений все буде найближчим часом приведене до порядку)
Відповісти
муніципальної х..їни!!! в нашому місті, нажаль, є нормою роздерти нове покриття (бо хтось шось забув) і засипати пісочком, а далі какати всі хотіли на наслідки. Гроші поділені, всі товстосуми задоволені, підданих купка сраколизів теж, на тому і закінчується, як правило...
Відповісти
Ремонт за рахунок дебіла ,який приймав цю роботу .
Відповісти
Останні новини
Зробили «дічь» і поїхали: лучанин про жахливий стан бруківки. ФОТО
11 липень, 2018, 16:39