Луцькі інваліди три місяці воюють із залізничним вокзалом

Луцькі інваліди три місяці воюють із залізничним вокзалом
Понад три місяці молодіжна громадська організація «Генерація успішної дії» просить адміністрацію залізничного вокзалу Луцька встановити метрономи.

Громадські активісти не розуміють, чому адміністрація об'єкту противиться цій ініціативі, - розповіли Волинським новинам представники «Генерації успішної дії» Людмила Фурсова та Богдан Мойса.

«Ми вже три місяці ведемо війну з залізничним вокзалом – вони не хочуть ставити метрономи. Не зрозуміло, чому адміністрація вокзалу відмовляє у встановленні звукового орієнтиру - для людини, яка не бачить, дуже складно знайти туди вхід», - відзначила Фурсова.

Водночас її тішить, що в обласному центрі з'явилося декілька звукових світлофорів. Хоча, додає, їх не вистачає.

«Хотілося б встановити ще на проспекті Відродження та вулиці Рівненській, де рух автомобілів дуже жвавий, що навіть здоровій людини складно перейти там дорогу», - зауважила громадська діячка.

Зі слів Мойси, з доступністю транспорту у місті дуже складно. Мовляв, інваліди стали заручниками конфлікту щодо GPS-навігації між перевізниками та міською владою.

«На жаль, озвучення рейсів, номерів маршруток та зупинок досі не працює, хоча з 1 січня вступив в дію закон, який зобов’язує, щоб це працювало», - каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вокзал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

помогите собрать деньги женщине на лечение рак мозгу пожалуста номер счета 4073643001365866 спасібо!!!!!!!!
Відповісти