Бізнесмени з «Варшавки» звинуватили облспоживспілку в свавіллі. ВІДЕО

Бізнесмени з «Варшавки» звинуватили облспоживспілку в свавіллі. ВІДЕО
Дві сотні підприємців з Завокзального ринку, які підписалися під зверненням до прокуратури Волині, звинувачують облспоживспілку в свавіллі.

Відповідну заяву вони передали 25 лютого правоохоронцям, - пише Під прицілом.

Як стверджують бізнесмени, керівництво спілки примусово збирає зі своїх орендарів «благодійні» внески на реконструкцію ринку.

За словами підприємця Алли Сівак, голова правління спілки Володимир Горгут разом із реконструкцією «врізає» з кожного торгового місця половину квадратного метра.

«І якщо в ряді стояло 10 контейнерів, у кожного обрізали по півметра – в результаті у ряді з’являється 11-й контейнер без номеру, невідомо чий… Їм просто треба нас поурізати і повсовувати туди своїх. От якщо контейнер 5 квадратів, і в нього врізати квадрат, то шо там поміститься. А вони нагло приходять, тиснуть і змушують це робити», - розповіла Сівак.

Водночас підприємці незадоволені обсягами благодійних внесків. Мовляв, суми сягають шести тисяч гривень і є для них надто великими.

Також бізнесмени з «Варшавки» хочуть, щоб облспоживспілка відзвітувала, на що саме витрачає внески, бо виконаних робіт вони, кажуть, не бачать.

У спілці ж, як стверджують підприємці, лише кажуть про приписи рятувальників, які вимагають усунути порушення на торгових рядах, де не можуть проїхати пожежні машини.

Також, за твердженням підприємців, Волинська облспоживспілка наразі надіслала підприємцям кількасот листів про розірвання договорів через виявлені порушення.

Тож торгівці вирішили звернутися до прокуратури, щоб там захистили їхні права.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
название статьи - "Бизнесмены с Варшавки" улыбнуло :)))
Відповісти
там бізнесмени якраз таки=), наприк.:бізнесменша на Порше Каєні білесенькому їздить новенькому..., в Карамельці кожен вечір вечеряє собі.., такщо задумайтеся)
Відповісти
Номерочек Порша можно?
Відповісти
Так, це вже другорядне, суть була далеко не в цьому)))....Отак там живуть люди))), якщо когось зацікавила дана персона, то вона ще й блондинка:) (за кольором волосся), але на "любітєля"))), років за 30 жіночці-дівчині даній...=)
Відповісти
телефончик порша в судию?
Відповісти
Не розумію тих людей,проти шиби тисячі вийшшло,а проти якогось там горгута слабо?
Відповісти
бо вже всіх задовбали ці ублюдки. Горгут побив рекорди свавілля, старий маразматик, ХАМ і хапуга.
Відповісти
У Сівак як вимкнули світло, то так і мають всіх десь. А все тому , що роблять , що їм заманеться. Якби п рийшла якась служба та запитала, чому коли нема заборгованості по проплаті можна втручатись в господарчу діяльність підприємця. Певно, НЕМА в Луцьеу таких перевірок, які б навели порядок на ринку. ВИМУШУЮТЬ звертатись ДАЛІ...
Відповісти
вони хотіли на вас. Поки пікет під стінами ради не зробите,то рОМАНЮК буде казати, що 20 людей не вдоволені
Відповісти
Останні новини
Бізнесмени з «Варшавки» звинуватили облспоживспілку в свавіллі. ВІДЕО
25 лютий, 2013, 14:31