Брокери Форекс: як уникнути шахрайства?*

Брокери Форекс: як уникнути шахрайства?*
Захист від шахраїв на Форекс

Сьогодні багато посередників пропонують свої послуги бажаючим заробити на коливаннях курсу валют. Серед них є перевірені партнери - про них можна прочитати більше в статті за посиланням http://www.amur.info/press/8/Brokers/140330. Є й аферисти чи просто непрофесійні люди, які погано розбираються в особливостях фінансового ринку. Як же визначити, варто зв’язуватися з певним брокером чи ні?

Багато людей вважають, що весь міжбанківський обмін валюти є одним великим обманом. Винні у цьому саме шахраї, єдиною ціллю яких є виманювання коштів зі своїх клієнтів. Як запобігти цьому? В нас є кілька порад:

• Пошукайте відгуки про брокера. Негативні коментарі свідчать про наявність проблем. Варто переглянути тематичні сайти, форуми.
• Перевірте, чи є скарги на неможливість виведення коштів. За їх наявності бажано поспілкуватися з авторами коментарів, щоб отримати детальну інформацію.
• Ретельно читайте договір при реєстрації. Дрібний шрифт не можна ігнорувати. Різні стимули часто використовуються проти самих трейдерів. Наприклад, ви відкриваєте рахунок на $1000 і отримуєте ще $1000 як бонус. Коли ви втрачаєте свої кошти і намагаєтеся вивести хоча б частину суми, вам можуть відмовити. Аргумент – бонусні кошти не підлягають виведенню.
Якщо попередня перевірка брокера вас задовольнила, для початку відкрийте рахунок з невеликим капіталом. Попрацюйте з цим рахунком протягом 1-2 місяців, а потім спробуйте вивести кошти. Якщо з цим не виникло проблем, можна починати вкладати більше грошей. Якщо ж з’явилися ускладнення, спробуйте розібратися з ними, звернувшись до брокера. Гроші все ж не вдається вивести? Тоді лишається закрити рахунок і детально описати негативний досвід в інтернеті. Це допоможе іншим людям не втрапити у ту ж пастку.

Розпізнаємо неправдиві відгуки

Як ми вже сказали, відгуки про брокера в інтернеті можуть допомогти розпізнати шахрая. Але проблема в тому, що позитивні коментарі можуть бути замовними і не відображати реального стану речей. Ось як розпізнати фальшиві відгуки:

• Погляньте на сайт. Якщо він призначений для новин чи освіти, але основну частину контенту займають відгуки про трейдерів, це вже підозріло. Сайт може отримувати основний прибуток саме від таких коментарів, тому цілком можлива публікація недостовірної інформації.
• Перевірте посилання у відгуку. Якщо в кінці ви бачите щось на зразок «affiliate=fxsite», посилання є партнерським. Автор відгуку зацікавлений у тому, щоб люди переходили по його посиланню і реєструвалися на сайті брокера.
• Відсутність коментарів. Гарною ознакою є можливість додати власний коментар під відгуком. Якщо ж коментарі не публікуються або швидко видаляються, це погано.
• Стиль спілкування на форумі. Якщо автор відгуку в своїх повідомленнях часто пропонує перейти за посиланням на сайт брокера, це підозріло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: брокер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Брокери Форекс: як уникнути шахрайства?*
14 липень, 2015, 22:06