У Луцьку назвали причини нестерпного смороду

У Луцьку назвали причини нестерпного смороду
У Луцьку назвали низку причин, від яких містом поширюється неприємний запах.

Про це йшлося у вівторок, 17 липня, під час прес-конференції у ЦНАПі.

Радник мера Ігор Поліщук розповів, що однією з причин є підключення зливових каналізацій будинків до дощових каналізацій міста.

«Останнім часом багато скарг надходило від мешканців вулиць Арцеулова, Грушевського, Гулака-Артемовського. Ці запахи піднімаються через решітки зливової каналізації. Забудовник казав, що ліквідує причину за кошти підрядника», - зауважив він.

Наступна причина смороду – злив фекалії з будинків у Сапалаївку.

«Відкритих зон скидів поки не знайшли. Але на проспекті Відродження, де скидаються дощові води, у суху пору зафіксували, що йде притік речовини невідомого походження. Зараз обстежать весь колектор, приватні домоволодіння», - наголосив заступник мера Григорій Недопад.

Причинами неприємного запаху в Луцьку вважають й підключення фекальних каналізацій приватних будинків до зливових каналізацій міста, самостійні зливи відходів виробництва у каналізацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропівська шайка смердить
Відповісти
А чому сморід нестерпний стоїть на вул Львівській біля Автостанціі,аж до ГПЗ?????
Відповісти
Значить заступники тіпа мера по боках, а цілий тіпа радник - по центру і всім керує?
Що це за х-ня???
Хто цього "радника" уповноважував виступати від імені мера?!
Відповісти
Дійсно - якщо немає серетара-в.о. мера, то є перший зам, просто зам но не радник має керувати!!! Що ви робите??? Чому мовчить громада дивлючись на той бедлам?!
Відповісти
Плліщук недоумок
Відповісти
Варто поапплодувати режисеру та акторському складу, браво!
Пролог
"Забезпечте капіталу 10% прибутку, і капітал згоден на будь-яке застосування, при 20% він стає жвавим, при 50% позитивно готовий зламати собі голову, при 100% він нехтує всіма людськими законами, при 300% немає такого злочину, на який він не ризикнув б піти, хоча б під страхом шибениці" К. Маркс
Епілог
"Краще самим собою залишатись аніж в табуні баранів красуватись" В.Е. Казарян
Післямова
Клоуни форсують необхідну їм громадську думку незважаючи на те, що вирішення проблеми лежить не в господарсько-політичній площині а відноситься до кваліфікації спецслужб. Таким чином кожен, хто відчуває на собі негативний вплив біологічної атаки, може зателефонувати в поліцію та повідомити про неправомірні дії по відношенню до себе, котрі становлять загрозу життю та здоров"ю. При цьому вноситься інформація до ІПНП та протягом 7-ми хвилин повинен прибути наряд поліції котрий і зафіксує кримінальне правопорушення. (http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0371-18/page2)
ст. 241 Кримінального Кодексу України - "Забруднення або інша зміна природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля,- караються штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого..." (http://yurist-online.com/ukr/uslugi/yuristam/kodeks/024/238.php)
Якщо норми іншиx законів містять посилання нa неоподатковуваний мінімум доходів громадян, тo для цілей їх застосування використовуєтьcя сума в розмірі 17 гpивень, крім норм адміністративного тa кримінального законодавства в чaстині кваліфікації злочинів абo правопорушень, для якиx сума неоподатковуваного мінімуму встановлюється нa рівні податкової соціальної пільги, визнaченої підпунктом 169.1.1 пyнкту 169.1 статті 169 рoзділу ІV Податкового Кодексу України для відповідного року. У 2018 р податкова соціальна пільга становить 881 грн.
*Тобто кримінальна відповідальність складе:
згідно ст.241 ККУ від 88 100 грн до 176 200 грн;
згідно ст. 364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем) при істотній шкоді - 88 100 грн та при тяжких наслідках - 220 250 грн*

Відповісти
От брехуни.Смердить коли щось виливають
Відповісти
Останні новини
У Луцьку назвали причини нестерпного смороду
17 липень, 2018, 11:15