Збої у кабельному телебаченні Луцька обіцяють ліквідувати за тиждень

Збої у кабельному телебаченні Луцька обіцяють ліквідувати за тиждень
До 4 березня оператори телекомпанії «Воля-кабель» обіцяють усунути всі проблеми, пов’язані з трансляцією кабельного телебачення.

На «Гарячу лінію ВолиньPost» у понеділок, 25 лютого звернувся лучанин Юрій і повідомив, що у нього не транслюється майже половина каналів зі стандартного пакету кабельного телебачення від телекомпанії «Воля-Кабель».

Лучанин Юрій проживає у центральній частині міста, на вулиці Винниченка і розповідає, що проблеми почалися у п’ятницю, 22 лютого.

«Деякий час телевізор узагалі не показував ніяких каналів. Після – лише стандартні, всеукраїнські. А потім я скористався автопошуком на телевізорі. Каналів стало більше. Приблизно 25, але мій пакет включає близько 50 каналів», - розповідає Юрій.

Як повідомили 26 лютого у Луцькій міській раді, за останні два тижні у групу оперативного реагування «15-80» неодноразово надходили скарги від літніх лучан на відсутність трансляції телеканалів.

«Як вдалося з’ясувати, після зміни телекомунікаційного оператора з ТРК «Аверс» (насправді послуги надавала компанія «Завжди добрий продакшн», - ред.) на Дата-центр «Воля», здійснено перенесення телетрансляторів на інші радіовежі. Тому необхідно змінити напрямок прийому антен», - повідомила начальник відділу звернень Лариса Карпяк.

У мерії нарікають, що телекомунікаційний оператор «Воля» не провів інформаційно-роз’яснювальних заходів. Окрім того, є проблеми у роботі телефонної лінії оператора. Тож не дивно, що люди, які не можуть отримати роз’яснення від оператора, телефонують до інших - зокрема у мерію або журналістам.

ВолиньPost звернувся на телефон служби підтримки абонентів оператора «Воля». Там підтвердили інформацію, яку надали у міській раді.

«До понеділка, 4 березня, усе повинно запрацювати», - запевнив оператор. І додав, що вони працюють над усуненням незручностей, тож, у лучанина Юрія, який живе на Винниченка, неполадки мали зникнути ще у понеділок, 25 лютого.

Раніше, 1 січня 2013 року, телекомпанія «Воля-кабель» на своєму офіційному сайті інформувала, що «планується проведення реорганізації ПП «Завжди добрий продакшн», яке надає послуги під торговим знаком ВОЛЯ у м.Луцьк».

«Акцентуємо, що Ви, як абонент ПП «Завжди добрий продакшн», будете отримувати замовлений раніше перелік послуг і, за бажанням, зможете розширити його», - додавалося у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да ну той кабель з його якістю! Переходьте на супутникове ТБ!!!:)
Відповісти
"Тому необхідно змінити напрямок прийому антен», - повідомила начальник відділу звернень Лариса Карпяк." - кто бы еще объяснил уважаемой ЛО. Карпяк, что телевизионный сигнал в системах кабельного телевидения перелается по кабелям, тогда про какие антенны и направления на антенны идет речь в ее ответе?
Відповісти
Останні новини
Збої у кабельному телебаченні Луцька обіцяють ліквідувати за тиждень
26 лютий, 2013, 11:40