Чому дерев’яна підлога краща за інші покриття*

Чому дерев’яна підлога краща за інші покриття*
Багато людей ігнорують підлогу з натурального дерева, оскільки спочатку вона є дорожчою в порівнянні з килимом чи лінолеумом. Але ці затрати є цілком виправданими. Адже в довготривалій перспективі ви отримуєте цілий набір суттєвих переваг. Дошка для підлоги від ПП Волиньліс дозволяє зробити житло значно комфортнішим.

Переваги підлоги з дерева

Розглянемо деякі з переваг, які має покриття з натурального дерева:
• Якісна дошка буде виконувати свої функції протягом десятиліть. В той же час, багато людей замінюють килими кожні 5 років через плями, дірки та набридлий візерунок. Ви побачите, що при мінімальному догляді дерево є набагато довговічнішим.
• Дерев'яні підлоги зручніше чистити, ніж килими. Причини цього досить очевидні. Гладка поверхня не затримує пил, бруд та сміття. Цього не можна сказати про ворс. Його потрібно часто обробляти пилосмоком чи вибивати на вулиці.
• Дерев'яні підлоги більш гігієнічні в порівнянні з килимом. У ворсі (особливо якщо не чистити його регулярно) накопичуються бактерії, кліщі. Якщо у вас живе кіт чи собака, ворс може стати місцем накопичення бліх, яєць паразитів, шерсті.
• Відсутність неприємного запаху. Йому просто ніде затримуватися, оскільки забруднення не потрапляють вглиб дерева. Запах полірованих дощок дуже приємний.
• Дерево добре поглинає тепло і повільно віддає його. Це позитивно впливає на якість опалення приміщення. Ваші ноги не відчуватимуть холод, коли ви ходитимете по такій поверхні. Камінь та керамічна плитка також є натуральними матеріалами, але вони швидко охолоджуються.
• Якщо через кілька років підлога виявиться подряпаною, звичайне шліфування та покриття лаком повернуть їй гарний вигляд. Це набагато дешевше, ніж ремонтувати чи замінювати килим.
• Унікальна привабливість. Кожна дошка має свій унікальний візерунок. Хочете додати своєму будинку оригінальності? Маєте гарну нагоду це зробити.
• Підлогу з натуральних матеріалів традиційно вважали доступною лише багатим людям. Сучасна промисловість робить такі дошки набагато доступнішими.

А ще якісна підлога з дощок значно підвищує вартість вашого будинку. Якщо ви захочете його продати, це допоможе отримати більше грошей від покупця. Багато ріелторів стверджують, що спостерігається саме така статистика. Тим більше, що останнім часом в моду знову повертається все натуральне і корисне. Дерево якраз і відповідає таким тенденціям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: підлога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому дерев’яна підлога краща за інші покриття*
17 липень, 2015, 16:59